tomasstoupa Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Dobrý den,chci si svépomocí vyměnit sloupek řízení v kterém mám vůly.Nevím,jak na to?Netuším,jak vyndat zapalovací skřínku z protikusu nalisovaného na sloupku(žádný jistící šroub,tam není). Děkuji za Vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 máš sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 máš sz jak jsi kolegivi odpověděl? mám stejný problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Jak se vám ta vůle projevuje? Mám asi podobný problém, ale zatím jen malý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 posílal sem jen odkaz jak se vyndá vložka zámku ze spínačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.