Publikováno Duben 5, 201015 r Skúšal už niekto použiť namiesto klasiky LED H7. Sú na trhu už kvalitné a hlavne certifikované LED H7 žiarovky ? Máte s nimi niekto skúsenosti??? nejaké som našiel na nete : H7 bulbs aj tu aj tu Upraveno Duben 5, 201015 r od lars
Duben 5, 201015 r Vyhozené peníze a hovno to svítí,kámoš si koupil takovou LED H4 a šel to vrátit,vůbec žádný lom světla a byly to bludičky
Duben 5, 201015 r Já měl LED H3 do dálkovejch a nic moc. Dokonce 2 druhy. Efekt fajn-krásný bílý světlo, ale vidět vod nich nebylo. Chtělo by to asi kvalitní LED a hlavně světla k jejich použití přizpůsobený.
Duben 5, 201015 r rovnako osobna skusenost a nie. vo fabii idu led len do interieru, parkovaciek, blinkrov a osvetlenia znacky. ine sa nedaju.
Květen 2, 201015 r Taky jsem koupil H7led žárovky dobře to sice vypadá ale ve tmě to vůbec nesvítí takže jsem se jich hodně rychle zbavil, ted ale uvažuju že zkusím koupit H3 led a nacpu je do mlhovek jako denní svícení
Září 8, 201015 r Zkoušel jsem dát Led H3 do mlhovek a použít je jako světla pro denní svícení. A vůbec nedoporučuji. O ničem. Ztráta času i peněz.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.