lars Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 (editace) Skúšal už niekto použiť namiesto klasiky LED H7. Sú na trhu už kvalitné a hlavne certifikované LED H7 žiarovky ? Máte s nimi niekto skúsenosti??? nejaké som našiel na nete : H7 bulbs aj tu aj tu Editováno: 5. Duben 2010, autor: lars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Vyhozené peníze a hovno to svítí,kámoš si koupil takovou LED H4 a šel to vrátit,vůbec žádný lom světla a byly to bludičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Nekupuj to.. nefunguje to... uvidíš zhruba stejně jako s parkovačkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Já měl LED H3 do dálkovejch a nic moc. Dokonce 2 druhy. Efekt fajn-krásný bílý světlo, ale vidět vod nich nebylo. Chtělo by to asi kvalitní LED a hlavně světla k jejich použití přizpůsobený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 rovnako osobna skusenost a nie. vo fabii idu led len do interieru, parkovaciek, blinkrov a osvetlenia znacky. ine sa nedaju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Taky jsem koupil H7led žárovky dobře to sice vypadá ale ve tmě to vůbec nesvítí takže jsem se jich hodně rychle zbavil, ted ale uvažuju že zkusím koupit H3 led a nacpu je do mlhovek jako denní svícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zerik Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 Zkoušel jsem dát Led H3 do mlhovek a použít je jako světla pro denní svícení. A vůbec nedoporučuji. O ničem. Ztráta času i peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.