thool Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 Zdravím zdejší členy, můj čerstvý přírustek, Octavia SLX z roku 1997, má jakýsi dodělávaný alarm. Nikdo o něm nic neví. Alarm má dálkové ovládání. Pokud zamču auto dálkou, aktivuje se alarm a případně by začal v nesnázi houkat, pokud auto dálkou odemču, alarm se deaktivuje a můžu auto otevírat/zavírat klíčem jakkoli potřebuji bez houkání. Bohužel, alarm občas blbne a houká když nemá a co hlavně, nikdy jsem alarm neměl a ani na tomto autě ho nechci. Chtěl bych ale zachovat funkci dálkového ovládání. Rozebral jsem tedy plasty pod volantem abych našel nějakou nápadnou krabičku a tu jsem také našel. Fotka je v příloze. Chtěl bych se zeptat, jestli je někdo schopný z fotek poznat (popř má doma křišťálovou kouli ) následující věci: - je vyznačená krabička pravděpodobně onen alarm? - měly octy v této době vždy originální centrální zamykání a pokud ne, je možné, že se v oné krabičce skrývá i řídící deska centrálního zamykání? - pozná někdo výrobce tohoto alarmu (podle ovladače) Pokud by bylo centrální zamykání nezávislé na tomto alarmu, asi bych alarm odstranil úplně a koupil dálkové ovládání odjinud. Pokud by centrál byl součástí tohoto alarmu, pravděpodobně bych tu krabičku kuchnul a odpojil vývody na houkačku, popř. omezil ostatní projevy zaplého alarmu tak, aby to nadále fungovalo jen jako centrál a DO. Díky za jakékoli postřehy, Tomáš Citovat
notobi Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 Tvoje SLX má centrál samozřejmně už v základu, jakej to je alarm nevim, ale pokud Ti leze krkem když občas houká když nemá a chceš zachovat dálkový asi bych jen odpojil z alarmu všechny funkce mimo odemykání zamykání (budou se některý dráty uvest do puvodního stavu tim myslim ty co jsou přerušený a elektricky je spojuje alarm jako vývá starter a podobně) a byla by to nejlevnjší cesta jak zachovat dálkový ovládání. Citovat
thool Vloženo 6. Duben 2010 Autor Vloženo 6. Duben 2010 Supr, zatím díky. Pokusím se to zapojit do úplně původního stavu a dát to do provozu. Až se zadaří, přidám tam zařízení zpět, ale jen "napůl". Časem se mi snad i podaří nacpat střeva ze stávajícího DO do originálního vystřelováku se 2 tlačítky. Zatím díky, případně se ještě ozvu. Citovat
thool Vloženo 8. Duben 2010 Autor Vloženo 8. Duben 2010 Díky moc! Na stránkách mají manuály a tak. To se bude rozhodně hodit. Citovat
pjerdole Vloženo 9. Duben 2010 Vloženo 9. Duben 2010 je to jablotron... a dale staci odpojit od sireny jeden z polu a je to. pak jak zamknes zapne se sice i alarm ale pri poplachu hhoukat nebude max bude blikat led.udelej si tu sirenu na vypinac. za 2 roky budes chtittreba alarm tak to jen zapnes a amigo... Citovat
Milhausek Vloženo 10. Duben 2010 Vloženo 10. Duben 2010 a hlavně to nechá někde stát, alarm se spustí, siréna nebude houkat ale bude to vybíjet baterku!!! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.