laughlin Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Ahojte, na Fabii z 2005 mam zamok spiatocky (zamok je z hora, nie z boku). A prestal fungovat. Jednoducho nech skusam co skusam, tak s tym nejde pohnut - kluc vlozim (skusal som aj nahradne, aj so spiatockou, aj s neutralom aj s ostatnymi rychlostami, aj trosku cuvnut a potom trosku dopredu, aj za dazda vetra snehu apod.), ale nejde pootocit ani zatlacit ani nic podobne. Nie som slabomysleny a ani nesikovny ale fakt neviem co s tym. Uz som tam nalial galon WD-40 aj rozne oleje aj kladivkom som po tom trieskal a stale nic. Zaruku mi nechcu uznat lebo som nechodil na pravidelne (!!!!!) servisne prehliadky do Constructu (rozumej nie do servisu s autom ale specialne s tym zamkom do Constructu) - nasiel som doma Construct servisnu knizku - nevyplnenu . Stalo sa niekomu nieco podobne? Ma niekto odskusanu nejaku chemiu ktora by to vedela pohnut (asi budu seknute alebo vybite stavitka). Samozrejme ze rozobrat to nejde Dakujem za akekolvek rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Příteli okřídleného šípu, asi bych v takovém případě zavolal odborníka přez zámky - tvz. klíčovou službu. Ti dokáží odemknout skoro každý zámek. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 řekl bych že tam budeš mít ten mechanismus "hnutej" a západka se ti nedostane kam má...chtělo by to někoho kdo se v tm vyzná, aby se ti mrkl do mechanismu, kde přesně je moucha, jináč máš zabezpečení na dvě věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kisik20 Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Ahojte, na Fabii z 2005 mam zamok spiatocky (zamok je z hora, nie z boku). A prestal fungovat. Jednoducho nech skusam co skusam, tak s tym nejde pohnut - kluc vlozim (skusal som aj nahradne, aj so spiatockou, aj s neutralom aj s ostatnymi rychlostami, aj trosku cuvnut a potom trosku dopredu, aj za dazda vetra snehu apod.), ale nejde pootocit ani zatlacit ani nic podobne. Nie som slabomysleny a ani nesikovny ale fakt neviem co s tym. Uz som tam nalial galon WD-40 aj rozne oleje aj kladivkom som po tom trieskal a stale nic. Zaruku mi nechcu uznat lebo som nechodil na pravidelne (!!!!!) servisne prehliadky do Constructu (rozumej nie do servisu s autom ale specialne s tym zamkom do Constructu) - nasiel som doma Construct servisnu knizku - nevyplnenu . Stalo sa niekomu nieco podobne? Ma niekto odskusanu nejaku chemiu ktora by to vedela pohnut (asi budu seknute alebo vybite stavitka). Samozrejme ze rozobrat to nejde Dakujem za akekolvek rady. Zdravím, jak jsi to vyřešil? Mám uplně ten samý problém,i stejný rok výroby uplně vše stejně jak ty bohužel. Dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 když se sundá manžeta řadičky, tak je na ten mechanismus trochu vidět. Řekl bych ale, že v tomto případě bude problém v zámku. Velmi jednoduše tam něco zapadne a pak se to sekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 jojo ten zámek vidět jde, ale taky může být "hnutej" a prostě nezapadá kam má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laughlin Vloženo 16. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Ahojte, tak som to vyriesil pekne doma sam. Zostalo mi trochu silikonoveho spreja tak som to tam strekol + som nastudoval ako construct funguje (a ako lahko ho prekonat ) a postriekal som to cele (aj zamok aj samotny mechanizmus WD40. Plus som po tom jemne klapkal kladivkom (je to masivna ocel tak dunelo cele auto). A zrazu stavitka skocili tam kde mali a sa to rozbehlo. Vlastne som pouzil "bumping principle" - najjednoduchsi sposob prekonavania zamkov (zlodeji poznaju). Inak ked som to rozbehal a premastil, tak kluc zostal uplne cerveny (nie hrdzavo ale skor fialovo). Zrejme bola v tom zamku nejaka sracka. Takze uz to funguje, zasa som spomalil pripadneho zlodeja o dalsich 23 sekund . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.