Publikováno Květen 14, 200619 r Daji se na krátkou fabii sehnat hagusy jako jsou na kombi?? tata je ma na felicii magic line ale na kratke fabii jsem je nevidel
Květen 15, 200619 r Sorry za nevidomost ale co to hagusy sou? toto: Podélný střešní nosič Fabia Combi
Květen 15, 200619 r Jak říká Kláca na krátkou fábii hagusy nejsou, protože tam byly nějaké problémy s aerodynamikou. Upraveno Květen 15, 200619 r od FUGAS
Květen 16, 200619 r zkus se mrknout na www.hakrbrno.cz v e shopu maji podelniky a dle nabidky i na kratkou fabku, neni tam sice foto, ale za zeptani nic nedas
Květen 16, 200619 r Tak pánové, na krátkou Fabii se hagusy dělají, na vlastní oči jsem to viděl a kdo nevěří ať se podívá sem http://www.neumax.cz/DetailPage.asp?CatID=0&DPG=69945
Květen 16, 200619 r ani mne sa to tam nepaci ale zase ked potrebujes raz za rok dat na to bicykel a odviezt sa 100km od domu moze to mat svoj ucel a hned to das potom dole
Květen 16, 200619 r ani mne sa to tam nepaci ale zase ked potrebujes raz za rok dat na to bicykel a odviezt sa 100km od domu moze to mat svoj ucel a hned to das potom dole Tak to se opravdu vyplatí investovat víc jak 4 tácy a ještě si doku.vit auto
Květen 16, 200619 r no jestli bys to chtel davat jenom na kratkou dobu (podelniky-hagusy) z duvodu prevozo kola nebo cehokoliv jinyho tak to podle me nema ani hlavu ani patu. Koupis hagusy, das je tam , pak pridelas pricniky a k tomu jeste nosic kol a nakonec to kolo, po jizde vsechno sundat, hlava me to nebere. Ja osobne koupil jenom stresni nosic, vyslo me to na cca 1800, - no na to narves co chces. kupovat hagusy a nejak je pak sundavat, to me prijde blby (a vubec, kdyz nad tim tak premyslim, nejsou tam nahodou napevno?) ovsem kazdej dela jak chce
Květen 17, 200619 r Osobně si také myslím, že hagusy jsou na hatchbacku zbytečné a nepraktické. Na převoz kol a podobných věcí na střeše Fabči opravdu stačí jen střešní nosiče (příčné) upevňující se za originální úchytky pod krytkou na střeše
Květen 17, 200619 r Měl jsem Hagusy na krátkém Fávu a bylo to k ničenu pokud se na střechu dalo něco delšího např. 2 metrový vánoční stromeček nebo lyže, nešli úplně otevřít 5 dveře nebo se náklad musel dát hodně dopředu aby šli 5 dveře úplně otevřít. Už bych to tam nedával.
Květen 17, 200619 r to alpako: myslím, že za to nemohly hagusy, ale krátká střecha... A viděli ste rapida s hagusama? To je teprf hnus i když uznávám, že to zvedne využitelnost auta, pokud furt něco stěhuješ...
Květen 17, 200619 r tak dyť tam ale mužete dát, příčnej nosič(ližiny) neni třeba hagusy!!, tak nechápu proč je tam dávat!!!to nedává ani smysl
Květen 17, 200619 r Nevím, proč tady vedete diskusi o hagusech, když stačí příčníky samotné, po převozu je sundáte a je klid.....
Květen 17, 200619 r za ty love, co bys dal za hagusy si kup radeji nejakej peknej nosic od THULE a je to, nasadis, zacvaknes, zamces a jedes pak sundas a nehyzdi to auto. hagusy jedine na combi.
Květen 17, 200619 r sorry moja vina ja som si az po tom ako som sem napisal kukol ze su napevno a naozaj je pravda ze to uz radsej priamo tie priecne nosice ...sorry sorry som len blato
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.