Přejít na obsah

Krátká vzdálenost dosvitu LED Matrix světel


xx30

Doporučené příspěvky

Jak vám svítí potkávací světla? Mám Kodiaqa 2022 s matrixovými světly. Dálkové světla s touto funkcí svítí výborně, ale potkávací světla svítí jen na velmi krátkou vzdálenost. Světelný paprsek dělá ostrý předěl mezi světlem a tmou ve vzdálenosti cca 15 m před autem, dále pak svítí jen jakési tlumené světlo které sice osvítí čáry na vozovce, ale ne tmavou vozovku. Tlumená ( potkávací ) světla svítí jakoby na dvakrát - ostré světlo které osvítí vozovku a je ukončené ve velmi krátké vzdálenosti ( cca 15 m ) ostrým rozhraním a slabé světlo které svítí jen velmi tlumeně a osvítí jen čáry na vozovce.  Byl jsem to řešit ve škodovce kde mi světla zkontrolovali s tvrzením, že je to v pořádku a je to vlastnost LED světel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Krátká vzdálenost dosvitu LED Matrix světel
  • o 3 týdny později...

Tak mám stejný poznatek, Kodiaqa s Matrix světlama mám sice krátce, ale dosvit potkávacích světel je slabý, automatické dálkové jsou slušné, ale zase takový zázrak to také není. Přešel jsem z Kodiaqa předfaceliftovýho (2019), ten svítil LEDkama na potkávací lépe, dále a i více do stran..... takže u mě zklamání. 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...