Publikováno Duben 9, 201015 r Ahoj, chtel bych se zeptat, jaky ma vliv na chod motoru spatny senzor nadmorske vysky? Auto mi nechtelo startovat a tenhle senzor mi vymenili. Zavada pretrvala, protoze problem byl ve snimaci otacek vackove hridele. Diky za radu.
Duben 9, 201015 r s nadmorsknou vyskou se menit tlak vzduchu, k cemu tam je netusim, kdyz ma cidlo tlaku (mozna pro spravnou funkci vzduchovy vahy)
Duben 9, 201015 r podle čidla nadmořský výšky přepočítává hustotu vzduchu a od toho odvozuje další hodnoty nasávanýho vzduchu problem je že to čidlo je součástí ŘJ motoru a neni samostatně vyměnitelný pouze nová ŘJ motoru
Duben 9, 201015 r Autor podle čidla nadmořský výšky přepočítává hustotu vzduchu a od toho odvozuje další hodnoty nasávanýho vzduchu problem je že to čidlo je součástí ŘJ motoru a neni samostatně vyměnitelný pouze nová ŘJ motoru Ja mam cidlo zvlast, je to na stene na prave strane pod kapotou.. bosh 280101001 ..
Duben 12, 201015 r Autor Tak, ten muj snimac byl nejakej zaseklej, tak mi ho kamos vybrakoval a napajel tam odpory (hodnoty podle noveho snimace v me nadmorske vysce). Diagnostika zadne chyby diky tomu nehlasi. Nemuzu tim ale neco znicit? Jak se ted bude chovat auto, kdyz hodnoty budou ze snimace porad stejny?
Duben 13, 201015 r tohle reseni funguje spravne jen na konkretni nadmorsky vycse a pri stejnem tlaku (pocasi) to abys s autem uz nejezdil na hory reseni je to mozna horsi nez to nechat rozbity, ted si jednotka mysli, ze funguje a bude s nim pocitat, bez ohledu na to jestli je signal pravdivy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.