Přejít na obsah

Zapojení zásuvky pro přívěsný vozík

majory

Doporučené příspěvky

Už to mám!

Ďakujem.

1 levé směrové světlo (žlutá, L)

2 zadní mlhové světlo (modrá, 55)

3 ukostření (bíla, 31)

4 pravé směrové světlo (zelená, R)

5 pravé zadní obrysové světlo, osvětlení SPZ (hnědá, 58)

6 brzdová světla (červená, 54)

7 levé zadní obrysové světlo (černá

Editováno: , autor: majory
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

nikde nemůžu najít, jak zapojit osvětlení vozíku a nemyslím zástrčku. Mám vozík, na kterém jsou na každé straně dvě světla - tedy směrovka a obrysové světlo - ze směrovky vedou dva dráty a ze světla vedou také dva dráty - čili na každé straně mám 4 dráty. Dále mám 7-dmi pólovou zásuvku - její zapojení jsem našel, ale nevím, jak propojit kabel a ty světla. Kabel mám 7-žilový. Snad to někdo pochopí a poradí...

Odkaz ke komentáři

Od každého světla máš 2 vodiče.. plus a kostra... kostry ze VŠECH světel spoj na kostru vozíku a kostru vozíku napoj do zásuvky viz schéma. plusy brzdových světel spolu spoj a zapoj do zásuvky.. potom spoj levé obrysové světlo s osvětlením SPZ a přiveď do zísuvky.. no a zbývá pravé obrysové světlo, obě směrová světla a mlhovka.. vše zapojíš podle schématu výše... (vždy se bavím o plusových vodičích)

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Dovolim si zneuzit tohle vlakno, s trochu jinym dotazem. Uz nekolik let mam privesny vozik, a jsou na nem nekvalitni koncova svetla, v kterych se vibracemi uvolnuji a vypadavaji kontakty.  Jake spolehlive svetla byste mi doprucili. Uvazuju ze bych tam mozna uz dal LEDkova svetla, treba

http://www.e-xenony.cz/voziky-privesy-el-prislusenstvi/sdruzena-led-lampa-zadni-prava/

Pripojujou se pres konektor, bude to pripojeni spolehlive?

Editováno: , autor: Petr L.
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...