Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravím všechny, co si to přečtou a děkuji předem těm, kteří odpoví...

má někdo zkušenost s aplikací větších brzd na zadek u FI?

např. 256 chlazené z OI RS, nebo eventuelně R32 apod.

díky

na DP foru to je celkem dost probraný, jen nevím jestli to má smysl....obzvlášť u lehký Fabky? (to spíš 312 na předek a zadek nechat klasiku 232x9, ale lepší komponenty) :help:

• Autor

tak věci 312ky dopředu už mám,chybí jen kotouče...ale zadek někdo už řešil,jen si nemůžu vzpomenout kdo..a kde jsem to četl

• 5 měsíců později...

TG_Jirka: 5ešil jsi to nějak ty brzdy vzadu? taky o tom nějak přemýšlím dát tam něco většího... jen kvůli vzhledu v předu už mám jasno O1RS to jistí :D

Origoš byly vzadu jenom dvě velikosti - "klasika" (stokoňka, dvoulitr a TDi) a o něco větší průměr kotouče - pro RS.

jj ty 256 z OI rs tam jdou bez problému. Chtěl jsem je tam dat, ale nějak z toho sešlo. Mám tam jen ty 312 vepředu. Smysl to má určitě vzhledový, origoše vypadají za 17" směšně malé. :)

Nechci se hádat, ale dle mě origoš vzádu byli jen bubny a pak kotouče (232*9). Kotouče byli u všech vzádu stejné, je to tak i u FIIRS.

OIRS měla vzadu 256 mm chlazený kotouč.....a než přehazovat brzdy, je lepší přehodit komplet nápravu = je širší tuším o 2 cm na každé stran+ :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.