Přejít na obsah

Výmena kvapalín !!!!!!!!!!!


JOJO74

Doporučené příspěvky

Prajem pekný deň. Chcem vymenit kvapaliny v tej mojej Fabke. Kúpil som to dosť ojazdené (153000). Takze motorový olej, prevodový olej, daco do servo riadenia. Ak máte niekto skúsenosti,tak prosím poradte. Myslím aké oleje,cisla klin.remenov, napinacie kladky a podobne. Vopred všetkým dakujem. :help: :help: :help: :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ked sa kupi jazdehe auto tak by sa patrilo vymeniť všetko a maš istotu. Olej mot. prevodovka všetky filtre vzduch pelovy palivovy sviečky a dať na VAG. Servo olej sa nemeni len doplňa.Skontroluj brzdove doštičky a kvapalinu. Aku doliať a na pred naprave kontrola silenblokov a štabilizatoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, jak poznam, že mám dolít? O servu jsem neuvažoval. Budu měnit převodový olej - preventivně po 5ti letech (120000km) a chladici kapalinu. Na další kapaliny jsem nepřišel. Kromě oleje, ale ten dělám po 10 tis. km a brzdové kapaliny (podle servisky).

Editováno: , autor: 12htp47kw
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Chlapi a kolik se tam vleze toho servo oleje? Kolega tady na foru to měnil a vycucal jen 250ml. Podle mě to bude rozlezlé ve funkčních oblastech a je tam toho oleje víc. Ale asi jedina moznost je to po doliti 250ml používat a pak zas další výměnu 250ml a toto několikrát opakovat (jestli mě chápete).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...