JOJO74 Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Prajem pekný deň. Chcem vymenit kvapaliny v tej mojej Fabke. Kúpil som to dosť ojazdené (153000). Takze motorový olej, prevodový olej, daco do servo riadenia. Ak máte niekto skúsenosti,tak prosím poradte. Myslím aké oleje,cisla klin.remenov, napinacie kladky a podobne. Vopred všetkým dakujem. :help: :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 (editace) Chlapec moooj, a keby si ešte napísal, že čo máš vo Fabke na motor, moc by ti to uškodilo? Bez toho sa asi nedočkáš odpovede:-) Editováno: 13. Duben 2010, autor: Lukynoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 tak jelikož to dal do 1.2 sekce, tak asi ten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOJO74 Vloženo 13. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 TAK VERU Mám 1.2 12ventil 47kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 (editace) Aaaa moja chyba. Kua, to čo sú tu za novinky. Človek tu chvílu neni a ... Sorry Editováno: 13. Duben 2010, autor: Lukynoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOJO74 Vloženo 13. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 (editace) V pohode Ak vieš,tak daco porad Editováno: 14. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Ked sa kupi jazdehe auto tak by sa patrilo vymeniť všetko a maš istotu. Olej mot. prevodovka všetky filtre vzduch pelovy palivovy sviečky a dať na VAG. Servo olej sa nemeni len doplňa.Skontroluj brzdove doštičky a kvapalinu. Aku doliať a na pred naprave kontrola silenblokov a štabilizatoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Caute. Mozem sa opytat .kde sa v F1 1.2htp 12V 40kw nachadza nadobka na doliatie servo oleja???Na felicii by som ho nasiel,ale na F1 sa mi to akosi nepodarilo.Je tam vobec?Kolega v robote si ho dolieval tak to napadlo aj mna,len akosi...Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Pod plastom aku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Dik moc.A ako casto treba dolievat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Pokud ti neteče, tak nikdy. Pokud ti uniká tak podle potřeby. Je tam blbej přístup. Baterie musí ven a najdeš zelený víčko před předním kolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12htp47kw Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) Chlapi, jak poznam, že mám dolít? O servu jsem neuvažoval. Budu měnit převodový olej - preventivně po 5ti letech (120000km) a chladici kapalinu. Na další kapaliny jsem nepřišel. Kromě oleje, ale ten dělám po 10 tis. km a brzdové kapaliny (podle servisky). Editováno: 15. Duben 2010, autor: 12htp47kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Vyšroubuješ to zelený víčko na nádobce a pod ním-na něm je měrka. Pokud budeš měnit vodu v chladiči, tak si prvně nech soustavu propláchnout-zbavit vodního kamene. Něco málo to stojí, ale vyplatí se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Dik moc chlapi,zas som o nieco mudrejsi.Len ten unik asi nezistim skor ako tu nadobku neotvorim,ci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Zjistíš. mrkneš pod auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 No teraz asi ani velmi nie ,ked tak cvapci.Ale ked som pozeral ,ked bolo sucho ,tak ziadna ropna skvrna tam nebola.Takze asi uniky tam neubudu.Takze dik moc ,idem trapit niekoho ineho v inej sekcii tohto fora.(nejde mi zadny ostrekovac) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12htp47kw Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Chlapi a kolik se tam vleze toho servo oleje? Kolega tady na foru to měnil a vycucal jen 250ml. Podle mě to bude rozlezlé ve funkčních oblastech a je tam toho oleje víc. Ale asi jedina moznost je to po doliti 250ml používat a pak zas další výměnu 250ml a toto několikrát opakovat (jestli mě chápete). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.