Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

koupil jsem si nová světla (takové ty s čočkou) na octavii 2 a po montáži jsem byl v autoservisu a tam mi zdělili, že nejdou seřídít jelikož podle čísla dílu jsou to světla z octavie, která má pravé řízení, takže má obracenou světelnou linii. Jdou tyto světla nějak předělat, aby světelná linie byla správná? Jelikož teď se mi světelná linie zvedá na levé straně, namísto toho, aby se mi zvedala na pravé straně, kde je tato linie rovná.

Děkuji za rady.

dají se přepnout. ale nebude to lépe osvětlova krajnici , bude to rovný... měla by tam nějaká páčka nebo táhlo uvnitř světla

To jsem teda jeste neslysel, ze se daji prepnout. Uz sem videl par svetel z anglie a bud meli na skle nalepene takove samolepky, aby neoslnovali, nebo s tim jezdili majitele tak a neresili to ze oslnuji ( velka prasarna)

daji se "prepnout" je tam takova kovova clonka, ktera se prehodi..nicmene je to docasne reseni, kdyz treba my evropane jedeme do GB, tak to prehodime a naopak..ale nevim, jaky to ma vysledny efekt a jestli se to da pouzivat na trvalo

Myslím, že by mohl nastat problém při technické....

• 4 týdny později...

a vyriesil si to nejako ? prave mam objednane svetla s cockou u obautodily.cz, tak ci ma caka rovnaka anabaza.diky

přepnout se dají, 5 let jsem tak jezdil v GB.. ale neudělá to plnohodnotné světlo pro opačnou stranu.. je to opravdu dočasné řešení

• 11 měsíců později...

Ahoj,

Měl bych dotaz. Jak mají být nastaveny clonky v xenonech. Obě ty kovové pacicčky jsou dole? Nebo mají být nahoře? Díky moc.

• 2 roky později...

Zdravim, mám OII rok 07. Zaslechl jsem, že se dají nějakým způsobem vyklopit přední lampy. Nevím, jestlu je to pravda nebo ne... Děkuji

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.