Rendel Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Ahoj, koupil jsem si nová světla (takové ty s čočkou) na octavii 2 a po montáži jsem byl v autoservisu a tam mi zdělili, že nejdou seřídít jelikož podle čísla dílu jsou to světla z octavie, která má pravé řízení, takže má obracenou světelnou linii. Jdou tyto světla nějak předělat, aby světelná linie byla správná? Jelikož teď se mi světelná linie zvedá na levé straně, namísto toho, aby se mi zvedala na pravé straně, kde je tato linie rovná. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 dají se přepnout. ale nebude to lépe osvětlova krajnici , bude to rovný... měla by tam nějaká páčka nebo táhlo uvnitř světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 To jsem teda jeste neslysel, ze se daji prepnout. Uz sem videl par svetel z anglie a bud meli na skle nalepene takove samolepky, aby neoslnovali, nebo s tim jezdili majitele tak a neresili to ze oslnuji ( velka prasarna) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 daji se "prepnout" je tam takova kovova clonka, ktera se prehodi..nicmene je to docasne reseni, kdyz treba my evropane jedeme do GB, tak to prehodime a naopak..ale nevim, jaky to ma vysledny efekt a jestli se to da pouzivat na trvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Myslím, že by mohl nastat problém při technické.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakioda Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 a vyriesil si to nejako ? prave mam objednane svetla s cockou u obautodily.cz, tak ci ma caka rovnaka anabaza.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 přepnout se dají, 5 let jsem tak jezdil v GB.. ale neudělá to plnohodnotné světlo pro opačnou stranu.. je to opravdu dočasné řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atletmar Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Ahoj, Měl bych dotaz. Jak mají být nastaveny clonky v xenonech. Obě ty kovové pacicčky jsou dole? Nebo mají být nahoře? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šubi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Zdravim, mám OII rok 07. Zaslechl jsem, že se dají nějakým způsobem vyklopit přední lampy. Nevím, jestlu je to pravda nebo ne... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.