Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ma tam par hezkych veci, ale jinak naky divny.

kola treba strasny, zato zadny naraznik a vyfuky krasny...ale nevim, nak mi to nic nedava.

@amogh: vcem je problem? rekni co ta fabule musi mit a udelam ji.. :D

Vloženo

:-)

dejte mi prachy a udelam ji taky :-)

chci videt fabku kurevsky poslanou k zemi, na perfektnich limcovejch kolech (schmidty, car liny apod) nebo klidne i na bezlimcacich ze stary A8 treba :-), nakou peckovou metlu (nemusi bejt mnenavka), decentni plasty, precalounenej vnitrek, neco chromu a laku v motoru a budu spokojenej :-) sel bych do toho hned mit penizky

Vloženo
:-)

dejte mi prachy a udelam ji taky :-)

chci videt fabku kurevsky poslanou k zemi, na perfektnich limcovejch kolech (schmidty, car liny apod) nebo klidne i na bezlimcacich ze stary A8 treba :-), nakou peckovou metlu (nemusi bejt mnenavka), decentni plasty, precalounenej vnitrek, neco chromu a laku v motoru a budu spokojenej :-) sel bych do toho hned mit penizky

To mluvis o ty moji, ne? :smich:;)-_-

Vloženo

na fotkych jsou th line strasny. ale kdyz to vidis na vlastny oci tak to je skvely. skoda jen ze jsou jen maly. existujou myslim i 18tki, ale to se mi uz nelibi...

hod na combajna th-lini, vzduchovej podvozek, tu vanilkouvou barvu co mas strikly plasty hod na auto a mas dobry faro

Vloženo
na fotkych jsou th line strasny. ale kdyz to vidis na vlastny oci tak to je skvely. skoda jen ze jsou jen maly. existujou myslim i 18tki, ale to se mi uz nelibi...

hod na combajna th-lini, vzduchovej podvozek, tu vanilkouvou barvu co mas strikly plasty hod na auto a mas dobry faro

no ja sem koukal ze jsou asi 15´´ a pak az tech 18´´ a naprostej souhlas, v tech 18´´ uz se mi tolik nelibej

vzduchac ani zas tolik ne cece, stacil by kompletni stelovak abych to mohl sesroubovat jeste niz a barva moje se me libbi :-)

Vloženo

jj. modern line existujou i v 16...ale to je maly na fabii. ale uz se prodava jen ten novej typ. driv byli jiny modern lini, ty nemeli limec, to byli super kola.

Vloženo

U moji garage jsi nebyl ;) Stal jsi na tom sjezdu, ja mam garage o kousek niz ;) Spis asi nejsem tak odvaznej do toho jit, obcas nalozim auto par kilama a uz se seriakem skrtam pri vyjezdu o zem. A nebo kdyz vezu nakup, tak jde dolu zadek a skrtam zase...

Vloženo

to sou vetsinou jenom ochrany plasty :-)

dyk ja jezdim i na chatu po poli a na stavbu :-)

ale taky sem se priserne bal auto snizit, kdysi, ted bych to jeste poslal

Vloženo
napady ma kazdej :-( penize malokdo

ono to neni jenom o tom mit penize na upravu ale taky na dalsi auto ktery budu mit na denni jezdeni

a nebo mít takoví prachy a udělat mrdu a moct sní denně jezdit -_--_--_- do práce a po práci

kuaaa mít tak ty prašuleee!!! <_<<_<<_< , by se proměňovaly sny ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...