Přejít na obsah

Nafta pění při tankování

BARON1

Doporučené příspěvky

Moje octavie II 1,9 TDI-PD.

Při tankování se mi stává že mi vysříkne nafta naspět rdlem ven.Musím tankovat strašně pomalu,jinak by mi to vystříklo ven. Nevím čím to je,ptal sem se kamaradů ale neví.Děkuji předem i za malé rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje octavie II 1,9 TDI-PD.

Při tankování se mi stává že mi vysříkne nafta naspět rdlem ven.Musím tankovat strašně pomalu,jinak by mi to vystříklo ven. Nevím čím to je,ptal sem se kamaradů ale neví.Děkuji předem i za malé rady.

Zkus natankovat u jiného prodejce .....

Odkaz ke komentáři

A to ti to stříká hned od začátku tankování nebo až po nějaký době? Tankování u jinýho prodejce to může vyřešit, ale řekl bych dost minimálně. Jde o pěnivost nafty a to se většinou projeví a když máš plnou nádrž. Pakliže ti to stříká ke konci a palivoměr na přístrojovce ti neukazuje plnou nádrž, tak bude problém s přetlakovým vzduchem v nádrži. Pistolí zmáčkneš odvzdušňovací ventil v hrdle nádrže a až přestane syčet tak dotankuješ, atd až do plna...A jestli ne, tak asi málo zasouváš pistoli do nádrže lol

edit: teď jsem si všim, že je to O2 a nevím jestli to odvzdušňovák má, ale řekl bych že asi jo...

Editováno: , autor: lucky.jack
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...