Březen 1, 200718 r Ja som ho tam mal bol prichytený gumičkou za vypinačom vyhrievania zadného skla a ty máš Juniora? ANO prípravu som nemal,ale tu zasuvku ma asi každá Fabia-aspoň mala, len sa tam treba dobre pozrieť! Upraveno Březen 1, 200718 r od vikino1
Březen 1, 200718 r ja nemam juniora,ale za to sem tam mel predni repra ve dverich a predni vyskace,tot vse tak me zajima jestli junior to ma taky,nebo ze by byl vykuchany jak husa?
Březen 1, 200718 r ja nemam juniora,ale za to sem tam mel predni repra ve dverich a predni vyskace,tot vse tak me zajima jestli junior to ma taky,nebo ze by byl vykuchany jak husa? Presne tak jak husa!
Březen 1, 200718 r Ja som ho tam mal bol prichytený gumičkou za vypinačom vyhrievania zadného skla a ty máš Juniora? ANO prípravu som nemal,ale tu zasuvku ma asi každá Fabia-aspoň mala, len sa tam treba dobre pozrieť! tak aspoň že tak , páč táhat ještě aj elektriku k rádiu ...
Březen 2, 200718 r Tak mohu potvrdit ta elektrika tam oprvdu je - hurá. Taky můžu potvrdit, že ten plast který je v zadu a drží polstrování stropu opravdu praská.
Březen 2, 200718 r Jinak jeste bacha krome uřidiče ve všech ostatních dveřích chybí gumy kterým jsou vedeny dráty z karoséri do dveří a pak ve dveřích ucpávky.
Březen 2, 200718 r Jinak jeste bacha krome uřidiče ve všech ostatních dveřích chybí gumy kterým jsou vedeny dráty z karoséri do dveří a pak ve dveřích ucpávky. Jo díky, právě toho jsem si nevšiml a musel jsem jet na vrakáč znovu - už tam ze mě musejí mít prdel - jsu tam skoro každej den
Březen 3, 200718 r Ja som ti písal,že tie gumy tam niesú.Inak ja som dopredu dal ani neviem z čoho ale do zadných som si teraz kúpil origo.
Březen 3, 200718 r ...pro ty co nemají komponentní reproduktory do Fabie Mám set pro instalaci, který obsahuje 2ks středobas, 2ks výškových reproduktorů a i včetně plastových redukcí.Cena je 1362,-
Duben 22, 201015 r Zdravím Vás. Nemohu tu nikde najít návod na zapojení neorigo autoradia do F Junior. V té není ani příprava. Můžete poradit nebo dát odkaz??Díky
Duben 22, 201015 r Musíš si celou natáhnout sám,já sem si to nechal dělat u autoelektrikáře a celek stál 3tis + radio.Ale pokud se do toho pustíš sám tak proud je branej z pojistkovky a zbytek je už jenom na Tobě kam všude dáš repr.
Duben 22, 201015 r Potřebuješ natáhnout stálé + přes pojistkovku, potom spínané + ze spínačky a kostru.. Pak antétnu, nevím jak je to s dírou ve střeše, tu asi budeš muset udělat, a pod střechou přes A sloupek natáhnout k radiu. potom repra.. záleží jaké a kolik chceš, ale ve dveřích nejspíš nemáš gumové průchodky, takže koupit a jima protáhnout kabely, případně dozadu k platu. no a pak už jenom správně napinovat ISO konektory a haješ ;-)
Duben 22, 201015 r záleží taky jakou budeš mít anténu, pokud origo anténu a neorigo rádio budeš potřebovat adaptér pro fantomové napájení antenního zesilovače... při použití neorigo radia budeš potřebovat malou lištu nad radio...
Květen 15, 201015 r Každá střecha FI má otvor pro anténu, pokud nebyla příprava, byla zaslepena plastovou krytkou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.