kardif Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Zdar mám Octavii 1.6 sr rv 2001, docela mě štve že nemá osvětlenej kufr nevíte dá se dokoupit a dodělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Kazda jedna OCTAVIA ma uz z vyroby osvetleny kufor!!! Plati pre sedan aj combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 (editace) verze Clasic nebo LX osvětlení nemusí mít je to podle výbaby vyšší výbavy jako Comfort Elegance (starší GLX SLX) jí maji a 100% jí nemaji auta bez centrálního zamykání Editováno: 25. Duben 2010, autor: notobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 NOTOBI: Nepis sem blbosti!!!!! Ze OCTAVIA BEZ CENTRALU NEMA SVETIELKO V KUFRI!!!! :smich: Este mi prezrad co maju spolocne spolu central+ svetielko v kufri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Zdar mám Octavii 1.6 sr rv 2001, docela mě štve že nemá osvětlenej kufr nevíte dá se dokoupit a dodělat ? Všechno jde dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 NOTOBI: Nepis sem blbosti!!!!! Ze OCTAVIA BEZ CENTRALU NEMA SVETIELKO V KUFRI!!!! :smich: Este mi prezrad co maju spolocne spolu central+ svetielko v kufri. uklidni se je to to samý jako žárovky v 3brzd světle a další věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 NOTOBI:NOTOBI: SUPRMECHANIK: Aj OCTAVIE bez CENTRALU MAJU SVETIELKO V KUFRI!!! NEHADAJ SA SO MNOU. :) VYSVETLI MI: Co ma spolocne svetielko v kufri spolu s centralom!!! Moc ma to zaujima co napises za sprostost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 tak proč jí tam ten člověk co se na ní ptá nemá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Sice trochu OT, ale např. Fabia junior rv taky cca 2001 nemá osvětlený kufr... což ale naši věc neřeší. Dotyčný by asi mohl taky zkusit blíže prozkoumat auto - třeba se jenom někomu hodilo to světýlko a za bočním kobercem najde konektor :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kardif Vloženo 26. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 ok prozkoumám to díky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 (editace) tak proč jí tam ten člověk co se na ní ptá nemá? Mozno ze ma len vypalenu ziarovku alebo poistku a preto mu nesvieti. Alebo cele svetielko niekto vybral bud predosli majitel alebo v autobazari si to svetielko niekto pozical. ESTE stale si my nevysvetlil co ma spolocne svetielko v kufri spolu z CENTRALOM. Ja mam v kufri 2 svetielka. Aj na Pravej aj na Lavej strane v kufri. KARDIF: Na lavej strane v kufri hladaj 2pinovy konektor je pod bocnim kobercom. Editováno: 27. Duben 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 (editace) uklidni se je to to samý jako žárovky v 3brzd světle a další věci NOTOBI,NOTOBI: V 3brzdovom svetle mas aj ziarovky aj led diody. Plati to pre OCTAVIU1 SEDAN AJ COMBI. Uz to konecne POCHOP. Ked mas CIM. Potvrdili to viaceri clenovia z FORA. Tu si precitaj temu vic krat po sebe. LINK: Editováno: 27. Duben 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Svetielka v kufri. Aj na pravej aj na lavej strane. Fotky pre NOTOBIHO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richec Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 tak proč jí tam ten člověk co se na ní ptá nemá? Protože mu to světýlko někdo prostě vybrakoval. Jinak řečeno, světýlko je na straně řidice ze spod plastové lišty co drží plato pod pátýma dveřma. Je to asi 2/3cm malá umělohmotná věcička zacvaknutá do jednoho z profilů zespod a s prasácky nataženým drátkem odněkud z pod tapecu. Celou tu věc rozsvěcí zámek pátých dveří a pokud ho už máš vybouchanej jako já, tak to prostě nefunguje. Ten zámek bohužel nestojí korunu a starej, koupenej někde pod rukou ti na tuto funkci nemusí fungovat taky. Jasný?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Svetylko ma i verze bez centralu, jenom jinak zapojeny osvetleni.PDF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.