tommich Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 někdo mi ukradl plastovou krytku závěsného zařízení na škodě fábii combi chtěl jsem se zeptat,dá se ten kousek plastu koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Dá. V kdejaký bejvalí Mototechně nebo prodejně příslušenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Věc za 20 korun a stejně ji někdo ukradne, aby si ji nemusel koupit za svý, nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Kup slahacku v spreji. Vrchnak zo slahacky tiez pasuje a mas to ZADARMO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 26. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 (editace) mě ukradli něco jinýho, mám odnímatelný závěs a ukradli mi kryt,který pasuje do zadního nárazníku...... na internetu jsem to našel, dávám to sem,aby jste věděli co se taky krade Editováno: 26. Duben 2010, autor: tommich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 (editace) maj to za 75 Kč v autokelly ( www.autokelly. cz) , je to černý , ale dá se to přestříkat na barvu tvýho miláčka, akorát to musíš ručně zahnout podle tvaru nárazníku, ale jde to v ruce, není to jako originál. Taky mi to nějaká sv. ukradla. Editováno: 14. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.