Přejít na obsah

STAHOVANIE SVETIEL

devotee

Doporučené příspěvky

mam fabiu 1.4 mpi, 44 kw, 2002, 85 000 najazdene, pred dvomi mesiacmi kupena a uz odkedy som ju kupil, som si vsimol, ze mi na sekundu zoslabne intenzita svietiel a pri volnobehu poklesnu otacky pokial otvaram a zatvaram okna, tocim volantom na mieste, prudsie brzdim, pustim ventilator, preradujem alebo pri rozbehu, ak sa rozbieham bez plynu iba pod spojkou a podobne. pocas jazdy mi to robi tiez.

poradte prosim, cim by to mohlo byt... ?? :help:

dik moc za pomoc ;)

Editováno: , autor: devotee
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

spíš než altík bych začal tím nejjednoduším a nechal po zimě pořádně dobýt baterku...popř mrkl jestli už není po smrti ;)

a ako zistim jej stav alebo ci uz nie je po smrti, ked nema ten indikator stavu ? sucha nie je, clanky som zalieval...

Editováno: , autor: devotee
Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

tata ma doma na baterku nejakej hustomer, mel jsem ji KO, koupil jsem novou, kazdopadne okna sice v eletrice nemam, ale mel jsem podobnej problem, resilo se to tu na foru, vetsinou to delal senzor uhlu natoceni volantu (budto TRW nebo KOYO) TRW cena kolem 3.500,-Kč + musíš zaslat novej, sehnal jsem si za 800,- z bouraný fabie, ve škodovce mi ho vyměnili a navíc utěsnili silikonem a vše šlape bez problémů, projistotu jsem dal dospodu plastový kryt pro diesel, aby na něj nic nestříkalo a je to :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...