devotee Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 (editace) mam fabiu 1.4 mpi, 44 kw, 2002, 85 000 najazdene, pred dvomi mesiacmi kupena a uz odkedy som ju kupil, som si vsimol, ze mi na sekundu zoslabne intenzita svietiel a pri volnobehu poklesnu otacky pokial otvaram a zatvaram okna, tocim volantom na mieste, prudsie brzdim, pustim ventilator, preradujem alebo pri rozbehu, ak sa rozbieham bez plynu iba pod spojkou a podobne. pocas jazdy mi to robi tiez. poradte prosim, cim by to mohlo byt... ?? dik moc za pomoc Editováno: 25. Květen 2010, autor: devotee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 to je normální.. okna nebo servo berou proud.. nevím jak moc ti to pohasíná.. taky může být alternátor v háji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 spíš než altík bych začal tím nejjednoduším a nechal po zimě pořádně dobýt baterku...popř mrkl jestli už není po smrti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devotee Vloženo 25. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 (editace) spíš než altík bych začal tím nejjednoduším a nechal po zimě pořádně dobýt baterku...popř mrkl jestli už není po smrti a ako zistim jej stav alebo ci uz nie je po smrti, ked nema ten indikator stavu ? sucha nie je, clanky som zalieval... Editováno: 26. Duben 2010, autor: devotee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 tata ma doma na baterku nejakej hustomer, mel jsem ji KO, koupil jsem novou, kazdopadne okna sice v eletrice nemam, ale mel jsem podobnej problem, resilo se to tu na foru, vetsinou to delal senzor uhlu natoceni volantu (budto TRW nebo KOYO) TRW cena kolem 3.500,-Kč + musíš zaslat novej, sehnal jsem si za 800,- z bouraný fabie, ve škodovce mi ho vyměnili a navíc utěsnili silikonem a vše šlape bez problémů, projistotu jsem dal dospodu plastový kryt pro diesel, aby na něj nic nestříkalo a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Repkine, a proč si honíš triko v rok a půl spícím tématu? A nejenom tady, ale obecně všude okolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.