Publikováno Duben 25, 201015 r mam fabiu 1.4 mpi, 44 kw, 2002, 85 000 najazdene, pred dvomi mesiacmi kupena a uz odkedy som ju kupil, som si vsimol, ze mi na sekundu zoslabne intenzita svietiel a pri volnobehu poklesnu otacky pokial otvaram a zatvaram okna, tocim volantom na mieste, prudsie brzdim, pustim ventilator, preradujem alebo pri rozbehu, ak sa rozbieham bez plynu iba pod spojkou a podobne. pocas jazdy mi to robi tiez. poradte prosim, cim by to mohlo byt... ?? dik moc za pomoc Upraveno Květen 25, 201015 r od devotee
Duben 25, 201015 r to je normální.. okna nebo servo berou proud.. nevím jak moc ti to pohasíná.. taky může být alternátor v háji
Duben 25, 201015 r spíš než altík bych začal tím nejjednoduším a nechal po zimě pořádně dobýt baterku...popř mrkl jestli už není po smrti
Duben 25, 201015 r Autor spíš než altík bych začal tím nejjednoduším a nechal po zimě pořádně dobýt baterku...popř mrkl jestli už není po smrti a ako zistim jej stav alebo ci uz nie je po smrti, ked nema ten indikator stavu ? sucha nie je, clanky som zalieval... Upraveno Duben 26, 201015 r od devotee
Listopad 23, 201113 r tata ma doma na baterku nejakej hustomer, mel jsem ji KO, koupil jsem novou, kazdopadne okna sice v eletrice nemam, ale mel jsem podobnej problem, resilo se to tu na foru, vetsinou to delal senzor uhlu natoceni volantu (budto TRW nebo KOYO) TRW cena kolem 3.500,-Kč + musíš zaslat novej, sehnal jsem si za 800,- z bouraný fabie, ve škodovce mi ho vyměnili a navíc utěsnili silikonem a vše šlape bez problémů, projistotu jsem dal dospodu plastový kryt pro diesel, aby na něj nic nestříkalo a je to
Listopad 23, 201113 r Repkine, a proč si honíš triko v rok a půl spícím tématu? A nejenom tady, ale obecně všude okolo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.