petrpre Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Zdravím,prosím o radu!!!! Nefunguje mi servo na Fabii 1,4 Mpi /44 kw/rok výroby 2000.Stav tahometru 23 000 km.Byl jsem v servisu a při diagnostice je nedostupná řídící jednotka serva - nekomunikuje.Může mi někdo poradit co se s tím dá dělat?Přece není možné po ujetí 23 000 km,aby odešla řídící jednotka.Myslím,že tam musela být výrobní vada. V servisu mi řekli,že bude nutné vyměnit komplet celé servořízení a cena šílených 21 000 Kč!!!! Prosím poradˇte mi někdo,jak se to dá za rozumný peníz spravit. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 http://www.automotivezlin.cz/main.php?limi...padlo&type=name Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrpre Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Má to,ale jednu chybu: na těch www stránkách jsou ceny jsou uvedeny bez DPH a platí pouze pro velkoodběratele a stálé zákazníky. Jinými slovy mi to za tuto cenu neprodají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Kup na vrakoviši za 1500 víc bych se tím nezabejval. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Je-li to TRW tak napiš třeba tomuhle pánovi Milan.Kout@TRW.COM (ten je od výrobce TRW Frýdlant v Čechách) nebo zavolej www.hparts.cz . Jsou to prodejci TRW. Já ty kontakty taky kdysi dostal. Není všechno tak lehké koupit na vrakáči, ti lulínci dobře vědí, co to stojí nové, ale výrobce mi ho před rokem dodal nové za 9 tisíc, což už zní lépe než tech 21tisíc od vlajek. Výměna v autorizovaném 1tisíc kč. Toť moje řešení. Jinak jsem po opravě měl pár možností ho koupit jeté od 2500,- do 4500,-. Taky Cosby zřejmě kuchá Fabie, tak zkus i jeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 To, že ti to za tuhle cenu neprodají jsi usoudil jak? Zkoušel ses v té firmě zeptat? Mě servo prodali za tu cenu, kterou mají na stránkách bez problémů a nejsem ani velkoodběratel ani stálý zákazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Jinak ještě s tím vrakovištěm, nikomu to samozřejmě nenutím, ale za 1500 jsem ho tam opravdu koupil a fuguje rok a půl k plné spokojenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Tak to asi nevěděli cenu, jinak by Tě natáhli. V takovém případě je Tvé řešení nejlevnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Promiňte, ale někdo mi poslal mail s dotazem kde jsem koupil to čerpadlo. Bohužel jsem si myslel že je to i SZ a mail je jako upozornění takže jsem ho smazal. Jinak čerpadlo jsem koupil na vrakovišti Škoda Praha- Vršovice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.