tomas-2 Vloženo 27. Duben 2010 Vloženo 27. Duben 2010 dobry den vyhlídl jsem si repro powerbas http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/powerbass-s-6c do mé ostavie 1 a chtěl jsem se zeptat jestli ten výškovej repráček pasuje do toho trouhelníku co je v předních dveříh,nechtěl bych ho přidělávat na ten trouhelníček ale mít je pěkně schované a pokud ne tak radu na nějaké jiné repro.dik za info Citovat
sejra Vloženo 28. Duben 2010 Vloženo 28. Duben 2010 Jde to, musí se maličko poladit to pouzdro, v kterém je výška umístěná, zevnitř trochu ty trojůhelníčky poladit,aby se tam výšky vešly a měl jsem je přidšlané na suchý zip. Citovat
tomas-2 Vloženo 29. Duben 2010 Autor Vloženo 29. Duben 2010 Jde to, musí se maličko poladit to pouzdro, v kterém je výška umístěná, zevnitř trochu ty trojůhelníčky poladit,aby se tam výšky vešly a měl jsem je přidšlané na suchý zip. super tak dik za info,nějak to tam napasuji a pak dam nějake foto Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.