tomas-2 Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 dobry den vyhlídl jsem si repro powerbas http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/powerbass-s-6c do mé ostavie 1 a chtěl jsem se zeptat jestli ten výškovej repráček pasuje do toho trouhelníku co je v předních dveříh,nechtěl bych ho přidělávat na ten trouhelníček ale mít je pěkně schované a pokud ne tak radu na nějaké jiné repro.dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejra Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Jde to, musí se maličko poladit to pouzdro, v kterém je výška umístěná, zevnitř trochu ty trojůhelníčky poladit,aby se tam výšky vešly a měl jsem je přidšlané na suchý zip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas-2 Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Jde to, musí se maličko poladit to pouzdro, v kterém je výška umístěná, zevnitř trochu ty trojůhelníčky poladit,aby se tam výšky vešly a měl jsem je přidšlané na suchý zip. super tak dik za info,nějak to tam napasuji a pak dam nějake foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.