LUK87 Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Zdravím, má někdo zkušenosti s výrobcem tlumičů Vikä? Mám možnost si je levně sehnat ale nevím zda za ty peníze stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Čínu bych tedy rozhodně nedával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUK87 Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Čínu bych tedy rozhodně nedával Vikä je čínský výrobce to jsem nevěděl. Ty tlumiče co bych mohl mít jsou prý německé výroby (tvrdí prodejce). Je to možné nebo to je všechno čína? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 To je lagricovej čínskej krám.Po všem od tohoto výrobce je h.....Jednou kamarád montoval na fel termostat,a drželo to provozní teplotu 60st.celsia.A nebo na FI ložisko přední a vydrželo 1500km,a ještě jeden případ na OI 1.9tdi vodní pumpa-ta se po 40000km zadřela a potkal se kvůli tomu motor.Já myslím že reference stačí,ne? Takový bláboly že to je německý,to jsou lži aby prodali.Radši ani nechci vědět,jaká je jejich nákupní cena. Prostě vika,auto quality,arrow,to je všechno čínskej bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUK87 Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 To je lagricovej čínskej krám.Po všem od tohoto výrobce je h.....Jednou kamarád montoval na fel termostat,a drželo to provozní teplotu 60st.celsia.A nebo na FI ložisko přední a vydrželo 1500km,a ještě jeden případ na OI 1.9tdi vodní pumpa-ta se po 40000km zadřela a potkal se kvůli tomu motor.Já myslím že reference stačí,ne? Takový bláboly že to je německý,to jsou lži aby prodali.Radši ani nechci vědět,jaká je jejich nákupní cena. Prostě vika,auto quality,arrow,to je všechno čínskej bordel. Díky za vysvětlení. Připlatím si a koupím si radši Bilsteiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Dobrej nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puummy Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 (editace) Přesně tak jak bylo řečeno, Vika a Auto Quality jsou překupované díly které jsou vyráběny v Asii ale i v Evropě ( Polsko, Turecko, ale i v Čechách!) jinak z vlastní zkušenosti vodní pumpy ne, termostaty ne, čepařina není taky moc kvalitni, kromě tyček stabilizatoru a axialních ložisek tlumiče a dalších pár dílu (chladič vody Felicia, brzdové kotouče extra tvrde ale destičky jsou lisovaná tma ) Vždyť to prodavam tak víc co a jak Editováno: 15. Srpen 2010, autor: puummy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Nevim,nechtel bych kecat ale uz jsem nekolikrat Viku kupoval a nikdy mi nikde nerekli ,ze je to made in china. Podle prodejcu je to vyroba nemecko, davaj to v nemecku jako druhovyrobu do VW,Seat,Audi,Skoda. Jinak mi nepripada tak spatna -urcite je lepsi nez treba Starline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 (editace) VIKA JE Made in CHINA!!!!! LINK: http://www.trademarkia.com/vika-parts-auto-quality-79074273.html Editováno: 18. Srpen 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puummy Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 (editace) Přesně tak, akorát se pár dílů děla taky po světě, ty tlumiče pérování jsou z 80% čína ale i Německo a Rakousko, pokud se pamatuji tak jedou na lince s AL-KO. Třeba Filtron má linku v Polsku a tam jedou vzducháče pěkně za sebou a pak se rozdělí na 4 větve pro tisk(logo,katalog.číslo, balení do krabic) a jsou to Filtron, Mann, Ford, Kia) takže to chce si hlídat slušnou značku a doufat, že jim zmetek neuteče z výroby do expedice... Editováno: 12. Srpen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Já jsem na tom jako Davson, koupil jsem od nich už spoustu věcí a jsem spokojen, výsledek jako s drahou značkou... Za mě s VIKOU spokojenost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 od viky uz nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 VIKA je opravdu nesmysl, vyhozené peníze do kanálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 Používám Vika brzdový destičky a taky spokojenost.Neprášej tolik jako jiný desky,nepískaj,brzdí perfektně,bezproblémů snáší extrémní jízdu z nároky při brždění,nedrolí se a hlavně neubejvaj.Mám je jak na oktávce tak i na audině.Za tu cenu co stojí se vyplatí.Na stk obě auta na válcích naprosto souměrně brzdí.Brzdný účinek je naprosto shodný jako u předešlích ATE. Za mě u těchto desek Vika naprostá spokojenost.Nevím jak u jiných dílů ale tady je to v pořádku beze strachu se na ně mohu spolehnout za jakýchkoliv podmínek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-andy Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Používám Vika brzdový destičky a taky spokojenost.Neprášej tolik jako jiný desky,nepískaj,brzdí perfektně,bezproblémů snáší extrémní jízdu z nároky při brždění,nedrolí se a hlavně neubejvaj.Mám je jak na oktávce tak i na audině.Za tu cenu co stojí se vyplatí.Na stk obě auta na válcích naprosto souměrně brzdí.Brzdný účinek je naprosto shodný jako u předešlích ATE. Za mě u těchto desek Vika naprostá spokojenost.Nevím jak u jiných dílů ale tady je to v pořádku beze strachu se na ně mohu spolehnout za jakýchkoliv podmínek. Já tedy na brzdových deskách nešetřím. Na všem možném ale na deskách ne, tady je to jedno, ale třeba v Alpách bych se s čínou bál. Kvalitu desek poznaš až se brzdy pořádně zahřejí, nerad bych potom litoval že jsem ušetřil trochu peněz..... tedy pokud bych mohl litovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Co se týká desek tak těhle se opravdu nebojím a dostávaj dost extrémně zabrat když mě chytne šajba a valím to plyn brzda plyn...... a chovaj se jako origo ATEčka co tam byli původně.A je rozdíl dát třeba dvojku za přední a koupit za pěťo nebo zadní za dvě kyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 2. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 se divím, řešíte čínu a koupily jste si českoněmecké auto? čínská auta jsou jistě také krásná a levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.