Pety0007 Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Zdravým všechny přítomné. Mám octavii II 1.6 Fsi a mám takový malí problém. Skoro pokaždé když nastartuji auto tak mi zapíská a rozbliká se kontrolka oleje (červená olejnička) Chvíli bliká a pak zasne,toto se opakuje asi třikrát a pak celou jízdu už vůbec nic. Prosím vás o nějaké rady jsem už bezradný.Už jsem nechal vyměnit obě čidla a pořád to blbne. Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 (editace) Nechci tady opakovat stále opakující odpověď-otázku: Pokud máš diagnostiku, co na ti hlásí VAG? Máš dost oleje v motoru? Jaká čidla jsi přesně vyměnil? Editováno: 29. Duben 2010, autor: Haski Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pety0007 Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Oleje tam mám dost.to už sem kontroloval dokonce sem ho i vyměnil. Měnil jsem čidlo na kontrolu mazání oleje a to hlavní na kontolu výšky hladiny oleje a vlastně i tlaku. A diagnostiku nemám ale kamarád mi to na ni připojil asi před rokem připojil byla tam nějaká chybka tak to dal do kupy, a nedávno sem to měl uněj zase a tentokrát se o ničem nezmiňoval,ale zeptám se ho na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx-klodak Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Ahoj Pety0007. Mám ten samý problém.Mohl bys mi napsat jak jsi to nakonec vyřešil? Dik moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Naposledy aktivní: OFFLINE 30. duben 2010 - 09:04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jouda Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Zdravým všechny přítomné. Mám octavii II 1.6 Fsi a mám takový malí problém. Skoro pokaždé když nastartuji auto tak mi zapíská a rozbliká se kontrolka oleje (červená olejnička) Chvíli bliká a pak zasne,toto se opakuje asi třikrát a pak celou jízdu už vůbec nic. Prosím vás o nějaké rady jsem už bezradný.Už jsem nechal vyměnit obě čidla a pořád to blbne. Předem děkuji za odpověď Ahoj Vím,že to je už dlouho,ale můžu vědět na co se mám zaměřit,už začínám být zoufalý,teplé to na volnoběh nemaže vůbec. Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinmc Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Ahoj,měl jsem stejnej problem.Změnil jsem interval výměny oleje z 30 na 15tis. a dal hustší olej.Je to půl roku a zatím klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márny Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Ahoj, jakej hustší olej jsi tam dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 chce to ridsi olej ja presel z castrolu na shell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinmc Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Dal jsem castrol 5w-40.Taky mi to pořád pípalo,přešel jsem na něj před rokem a půl a od tý doby ani píp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.