Přejít na obsah

Octavia 1.6 Fsi kontrolka oleje

Pety0007

Doporučené příspěvky

Zdravým všechny přítomné.

Mám octavii II 1.6 Fsi a mám takový malí problém. Skoro pokaždé když nastartuji auto tak mi zapíská a rozbliká se kontrolka oleje (červená olejnička)

Chvíli bliká a pak zasne,toto se opakuje asi třikrát a pak celou jízdu už vůbec nic.

Prosím vás o nějaké rady jsem už bezradný.Už jsem nechal vyměnit obě čidla a pořád to blbne.

Předem děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oleje tam mám dost.to už sem kontroloval dokonce sem ho i vyměnil.

Měnil jsem čidlo na kontrolu mazání oleje a to hlavní na kontolu výšky hladiny oleje a vlastně i tlaku.

A diagnostiku nemám ale kamarád mi to na ni připojil asi před rokem připojil byla tam nějaká chybka tak to dal do kupy,

a nedávno sem to měl uněj zase a tentokrát se o ničem nezmiňoval,ale zeptám se ho na to.

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...
  • o 10 měsíců později...

Zdravým všechny přítomné.

Mám octavii II 1.6 Fsi a mám takový malí problém. Skoro pokaždé když nastartuji auto tak mi zapíská a rozbliká se kontrolka oleje (červená olejnička)

Chvíli bliká a pak zasne,toto se opakuje asi třikrát a pak celou jízdu už vůbec nic.

Prosím vás o nějaké rady jsem už bezradný.Už jsem nechal vyměnit obě čidla a pořád to blbne.

Předem děkuji za odpověď

Ahoj

Vím,že to je už dlouho,ale můžu vědět na co se mám zaměřit,už začínám být zoufalý,teplé to na volnoběh nemaže vůbec.

Dík za odpověď.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...