KoNG Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 (editace) Zakládám toto tém protože by mě zajímalo jaká jednotka se používá ve faceliftovaných modelech pro multifunkční volant ? Netuší někdo? Do etky jsem koukal ale moc z toho chytrý nejsem Chtěl bych ovládat jenom radio bez telefonu. ty křesťanský prachy co za to chtějí z výroby se mi dávat nechtělo Editováno: 30. Duben 2010, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 (editace) Jelikoš jeto Can 2 tak , to bude stejný jak O2.V bazaru tuším kolem 1000 kč za podvolantový modul. Toť můj názor. Editováno: 30. Duben 2010, autor: michal9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 už jsem se tě ptal v jiných příspěvcích několikrát a stále jsi mi neodpověděl!!!! co to pořád meleš že Fabia II je CAN 2.0.... ? na to jsi přišel jak? pouštíš tady uplné nesmysly!! proč se asi dává k navigacím převodník CAN 1.6 na 2.0? Fabia II i Roomster používají stále CAN 1.6!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Facelift F2 ,Roomstr mají Can 2, tak nevím co kdo furt mele . prototože maj multif. volant a jinou klimu. Tak se mrkni na konfigurator škody a pak hlásej svůj Can 1,6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) facelift ano.. Editováno: 2. Květen 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasBR Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Ked mam v aute Bolero, a zohnam si MF volant zo Supa II bude mi treba este aj nejaka riadiaca jednotka k tomu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 určitě ŘJ a kabeláž bude třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Podle mého názoru je ŘJ integrovaná ve volantu – tak hovoří dílenská příručka pro FII a Roomstra vydaná 4/2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 3. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 (editace) na volantu jsou jenom tlačítka ? (dle etky tyto čísla 3T0959537D, 3T0959537E, 3T0959538G) a je fakt že jednotku jsem nějak nedopátral, možná jsem blbě hledal EDIT: co jsem se díval tak jsou jiná než v OC,SU tak teď babo raď že by stačily jenomtlačítka ? ale kam by setopak napojilo? na svazek airbagu asi ne Editováno: 3. Květen 2010, autor: KoNG 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Podle mého názoru je ŘJ integrovaná ve volantu – tak hovoří dílenská příručka pro FII a Roomstra vydaná 4/2010. Dá sa odniekiaľ stiahnuť nová dielenská príručka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 7. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 (editace) Tímto se vyřešuje asi spousta nejasností Řídicí jednotku multifunkčního volantu -J453- integrovanou v levém tlačítkovém modulu vpředu. Řídicí jednotka multifunkčního volantu -J453- komunikuje po sběrnici LIN s centrální řídicí jednotkou BCM -J519-. Editováno: 7. Květen 2010, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bukmartin Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Ahoj. Potřebuji několik rad. Mám Roomstra r.v 97 a v něm takovej ten hnusnej plastovej volant. Chci si koupit multifunkční, a mám několik dotazů: 1) Jak sundám ten současnej? 2) Kterej mi tam bude pasovat?Našel jsem tohle http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=154 -je tedy ten volant stejnej jak ten co tam mám teď? 3) Bude mi do tohoto volantu pasovat ten současnej Airbag? 4) A jak se napojuje ten multifunkční volant? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 (editace) asi tě zklamu ale do tvého vozu MF volant nepujde! pouze podvolantové ovládání rádia MF volant má až facelifotvý model a ten volant co je odkaz je z Octavie (pasovat bude ale tlačítka nepojedou) Editováno: 28. Červenec 2010, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 KoNG nekecá, MF volant vyžaduje jinou verzi komunikační sběrnice v autě - ta je až v novějších modelech. Samozřejmě, pokud bys chtěl všecko předrátovat a povyměňovat všecky ŘJ + asi tak půlku aktivních členů instalace... Všecko jde, když se chce - ale někdy to bývá předrahý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bukmartin Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 (editace) Sorry, teda rok výroby je samozřejmně 07 - takže nepůjde žádný multifunkční volant???Díky ******************* Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Editováno: 30. Červenec 2010, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bukmartin Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Aspoň bych bral koženej - tak tenhle http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=156 nebo tenhle http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=162 tam budou pasovat bez problému? Ještě mne zajímá: 1) Jak vytáhnu ten současný? 2) Bude mi z toho současného pasovav bag? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Sic jsem volant nevyndával a snad nebudu ale tento volant ti tam půjde i bag pokud nemáš ten tříramenný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Z druhé strany na volantu jsou dvě díry, kam se zastrkává šroubovák.Díry jsou patrné až po natočení volantu tzn. natoč volant na stranu, namakej si díru a zastrč tam šroubovák a tlač dolů, odcvakne se ti jedna strana a stejným způsobem udělej druhou stranu. Odpoj konektory a vyndej Airbag, volant je přišroubovaném k tyči řízení pomocí tisíci hranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 29. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 (editace) ještě doplním fan!se odpoj si raději baterku nežbudeš laborovat s airbagem Editováno: 29. Červenec 2010, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Hledal jsem nějakou vhodnější diskusi pro můj dotaz a vybral tuto. Snad nenaštve... Myslíte, že se dá použít toto ovládání ve spojení s radiem Swing? http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 21. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 pochybuji že to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 (editace) Tak to by mě také zajímalo , ale píšou tam , že to je Fabule a Romster tak by se to někde a nějak používat mělo.Tady je na to vláknohttp://forum.skodahome.cz/topic/37949-podvolantovy-ovl-radia/ .Snad je to komplet a je potřeba jen už kablík. Editováno: 22. Květen 2012, autor: Rumík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 tohle bude fungovat pouze pro předfacelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 Milhausek: Právě... Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valer22 Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Myslíte, že by šel do Fabia 2 facelift 2010 dát tento multifunkční volant? http://www.skoda-parts.cz/produkty/ctyrrameny-multifunkcni-kozeny-volant-s-perforaci-fl/ Originál tam má být asi bez těch pravých tlačítek, ale ten nemohu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.