michal2009 Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Koupil jsem pioneera hoši a montoval jsem ho. Jě to moje 2 rádio který jsem si sám namontoval ale ejhle. Zapojím kabeláž, píchnu to do rádia zasunu d palubovky a nic.. pak sem vytáhl, koukl a vyhořela pojistka na rádiu tak jsem ji vyměnil. Jenže rádio nehraje!!!! :/:( co dělat kluci, teoreticky by s rádiem neměl být amen ne? ale prostě nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Teoreticky by mohl s autorádiem být amen,záleží na tom jak byla rychlá,jestli to stačilo přes ní přejít.Chce to proměřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Teoreticky by mohl s autorádiem být amen,záleží na tom jak byla rychlá,jestli to stačilo přes ní přejít.Chce to proměřit. jasný, měřil jsem normál zem a +12 a ukazuje to nějakých 450 na odporu.. nebo jak jinak to změřit? Kruci proč to rádio odešlo? je fakt tak důležitý odpojit baterku? akorád jsem vypl ACC a hotovo kruci s jinýma rádiama to jde a toto prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 To radio je nove ma zaruku?? Tak ho chod vymenit!!! Skontroluj aj poistku v poistkovom boxe co napaja ISO konektor radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 To radio je nove ma zaruku?? Tak ho chod vymenit!!! Skontroluj aj poistku v poistkovom boxe co napaja ISO konektor radia. JJ Prochy je uplně nový, samo že jsem pojistku v boxe zkontorloval a je ok.. Me jen zaráží, e rádio odešlo a ani nevím kvůli čemu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 No když je nové tak vrátit.To samé se povedlo kamarádovi.Zapojil a odešlo.Vyreklamoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.