Přejít na obsah

EGR, váha vzduchu

martin špáta

Doporučené příspěvky

Čau chlapi sem tu nováček a potřebuju poradit z ničeho nic mi zčalo auto po přidání lehce zaškubávat ale ted se to zhoršilo a když se udržuje rychlost tak to cuká a když přidávám an plnej plyn tak to nezrychluje a pocukává takže se nedá moc předjíždět prosím poradtě díky a jjinak je to 1.6 74kw a rok 98 všem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

začni diagnostikou (mě vypsala při podobném problému sporadické závady na klapce, váze, lambdě), dále to může podle mě být zadělanej vzudchovej filtr, špatný zapalovací kabely nebo svíčky, prasklá hadice od odvětrávání, nebo něco s přívodem paliva čerpadlo - filtr. Pocukávání řešim už rok a zatim se to pouze zlepšuje, ale pocukávání nezmizelo - vyměnil jsem lambdu, klapku vyčistil a nastavil, váhu vzduchu vyčistil, při výměně svíček jsem dal denso iridium IK20, slícoval nasávání vzduchu, vyměnil prasklou hadici - vede od víčka pro nalejvání oleje do sání, je to taková přechodka asi 1,5 cm v průměru a 2 cm dlouhá harmonika ráda tam praská, musíš natáhnou tu harmoniku, praská to tam v těch ohybech. Ještě zkontrolu vodu jestli ti neubývá, nepříbýva nebo tam nemáš olejový oka - můžeš mít prasklý těsnění pod hlavou.

Editováno: , autor: martin14
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...