Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jinak kdybych uz nemel svoje koláče tak by mě lákalo totok :-) furt delali jenom ve stribrny coz neni onco ale takle se mi moc libej, samozrejme jako novinka byly hned tejden po objednani mejch tomasonu :-)

vwgti.jpg

Vloženo
Nemáte někdo foto jak vypadají tyto kola na autě? Velikost je 16". Díky

post-8731-1204747175_thumb.jpg

Tyhle kola jsem měl na autě při koupi, vyměnil sem je za RS, které Octavii sluší z originalu asi nejvíce :palec2:

post-3896-1204751209_thumb.jpg

post-3896-1204751257_thumb.jpg

Vloženo
jinak kdybych uz nemel svoje koláče tak by mě lákalo totok :-) furt delali jenom ve stribrny coz neni onco ale takle se mi moc libej, samozrejme jako novinka byly hned tejden po objednani mejch tomasonu :-)

Ja myslim, ze tve Tomasony by se dobre prodali hned ;)

Vloženo
Tyhle kola jsem měl na autě při koupi, vyměnil sem je za RS, které Octavii sluší z originalu asi nejvíce :palec2:

Díky za fotky a s těmi RS máš pravdu ty jí sluší z originálu nejvíce ;)

Vloženo
Karle, Míša je férovej kluk, určitě by tě nenatáhl lol

tak to mu dam jeste slevu kdyt je ferovej :-)

a tobe naopak asi neco zdrazim jestli se mi to bdue jeste chvili valet doma :-)))

Vloženo
od pátku mi tyto nové kolečka říkají pane :feve: AEZ Cyber 7x17 mám na ně připravené Michelin Pilot Primacy 225/45 ;) už at je venku teplo

Super, su nadherne. Ja mam RS, ale tieto su tiez super.

Vloženo
MAM?? vzdyt to jsou stilauta, mel jsem je dva roky na fabii :-) nebo ze by je zacal delat MAM v replice?

Jo jsou to stilauta. Pri vyberu mezi trema znackama jsem si asi nejak zafixoval znacku MAM. Sory!!!

Vloženo

vwgti.jpg

Tak to je mrda!! Hustý!! :o :o :palec2:

Co jsou přesně zač??

Vloženo
Ty krávo, ty jsou mrdózní ;):palec2::prc:
Tydle mám obědnané :palec2: ,čekám na ně a už se nemužu dočkat.Už ať jsou doma jaro se blíží :)

Mazec,co :prc: A navíc cenovka není zese tak závratná.

Jeno,že ještě nejsou hotový,někdy v dubnu.

Vloženo
Mazec,co :prc: A navíc cenovka není zese tak závratná.

Jeno,že ještě nejsou hotový,někdy v dubnu.

Mě bylo řečeno pří obědnávce že nejsou na skladě :t tak že to bude trvat asi tři tydny.Tak doufám že to bude jak řekly :( .

Vloženo
tak to mu dam jeste slevu kdyt je ferovej :-)

a tobe naopak asi neco zdrazim jestli se mi to bdue jeste chvili valet doma :-)))

lol Verim, ze se nejak dohodneme ... ja nevim, videl bych to tak ... 8 i s pneu :D ? Zas nechci Te preplatit znas to :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...