Lasse Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 trefa MAK Blade 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Díky za názor, i mne sa zdaly nejaké hrubé a konfigurátor to odhalil A tieto už sú lepšie Dezent G Tyhle jsem videl hodne v zime... Na leto nevim, ale pokud se ti libeji, neni co resit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 ... Výrobce neznám, prej jsou nějaký německý Jóóó to jsou německý, ty znám, je to značka GMZNS - Gruzínský metalurgicky závod nepřesného strojírenství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 A tady jsou moje! chromy sly pryc! A hele Škoda Octavia Combi Kofllroad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Kucí, musí se nechat, pěkné kolesa tam máte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 taky se musím pochlubit o vypadá na Blade,ne? Vypadají dobře,nemáš foto z boku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 trefa MAK Blade 16" Já jsem je měl minulé léto ty Blade 16". A pak jsem je prodal za 9000,-kč. A ted jsem spokojený jěště více s 17". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 na přání ještě z boku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 na přání ještě z boku Skoro jako moje kdysi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 To jsou moje 16". Prý jsou z L&K, neví někdo? Jsou to z Laurina do modelovýho roku 2001, ty fotky co se tu dávaly jsou nejznámější, ale na Lauriny se dávali od 8.2000 /facelift/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) super kola. Nejsou moje, ale někdo mi poslal fotky na mail. Editováno: 4. Duben 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Podle mne to jsou tyto elektrony, ALU AZ AUDI - replica 332 : http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=vypis...p;zobrazit_x=64 Třeba se mýlím, ale myslím, že to je ono. I cena jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 (editace) mmm...tydle kola opravdu muzu ..a pri pohledu ze zadu z nich jde respect Editováno: 5. Duben 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Pecka!!Tyhle kola jsem chtel,jenze jsem nevedel jak s tim ET 42 jestli se pri sirce 8" vejdou do podbehu a nebudou drhnout o tlumice a nikdo mi poradne nebyl schopen odpovedet... Tak jsem se na to vyprdnul a koupil Mille Miglia HT3 a i tak jsem spokojenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Podle mne to jsou tyto elektrony, ALU AZ AUDI - replica 332 : http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=vypis...p;zobrazit_x=64 Třeba se mýlím, ale myslím, že to je ono. I cena jde Jo jo urcite jsou to oni..Jinak jsou to repliky novy Audi RS4.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 (editace) Když tu byly zmiňovaný L&K, tak tady jsou ty moje Editováno: 5. Duben 2007, autor: Paul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Když tu byly zmiňovaný L&K, tak tady jsou ty moje povedena kola!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Když tu byly zmiňovaný L&K, tak tady jsou ty moje povedena kola!!! taky jsem je hned bral, když mi je nabízel v pneuservise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Dezent F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Pecka!!Tyhle kola jsem chtel,jenze jsem nevedel jak s tim ET 42 jestli se pri sirce 8" vejdou do podbehu a nebudou drhnout o tlumice a nikdo mi poradne nebyl schopen odpovedet... Tak jsem se na to vyprdnul a koupil Mille Miglia HT3 a i tak jsem spokojenej.. Vím, že teď ti to je prd platné, ale co jsem si nyní za posledních 14 dní pročetl o elktronech, tak mohu na 90% říci, že by ti to na Octavii nedělalo bordel, bylo by to OK. Ale je to jen můj názor amatéra-samouka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Dezent F To jsou ty správné koa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Pecka!!Tyhle kola jsem chtel,jenze jsem nevedel jak s tim ET 42 jestli se pri sirce 8" vejdou do podbehu a nebudou drhnout o tlumice a nikdo mi poradne nebyl schopen odpovedet... Tak jsem se na to vyprdnul a koupil Mille Miglia HT3 a i tak jsem spokojenej.. Vím, že teď ti to je prd platné, ale co jsem si nyní za posledních 14 dní pročetl o elktronech, tak mohu na 90% říci, že by ti to na Octavii nedělalo bordel, bylo by to OK. Ale je to jen můj názor amatéra-samouka. NO tak to dik za radu.. Jako neda se nic delat..I tak jsem spokojenej s vyberem..Ale je fakt,ze po tom co sem si precetl tvou odpoved,tak o tom premyslim,ale menit nebudu.. Ja kdyz vybiral,tak jsem toho taky mraky precet a napsal hafo mailu,ale i v krame,kde ty kola maji,nebyli schopni mi odpovedet a snazili se mi vnutit i podlozky,coz sem nechtel...Ale co,tak si je koupim treba na ORS II,jestli nekdy bude,nebo je budu treba jednou mit primo na ty RS4.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 (editace) Takhle vypada nejhezci alu Editováno: 6. Duben 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Takhle vypada nejhezci alu Ty pííííí*o!!!Co jsi delal?To asi byla docela morda ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.