Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

trefa MAK Blade 16" lol

Díky za názor, i mne sa zdaly nejaké hrubé a konfigurátor to odhalil :D

A tieto už sú lepšie Dezent G

Tyhle jsem videl hodne v zime... Na leto nevim, ale pokud se ti libeji, neni co resit! ;)

... Výrobce neznám, prej jsou nějaký německý

Jóóó to jsou německý, ty znám, je to značka GMZNS - Gruzínský metalurgicky závod nepřesného strojírenství :palec2::smich::smich::smich:

A tady jsou moje! chromy sly pryc!

A hele Škoda Octavia Combi Kofllroad :smich:

Kucí, musí se nechat, pěkné kolesa tam máte :palec2:

taky se musím pochlubit  -_-

o vypadá na Blade,ne?

Vypadají dobře,nemáš foto z boku? :unsure:

trefa MAK Blade 16" lol

Já jsem je měl minulé léto ty Blade 16". A pak jsem je prodal za 9000,-kč. A ted jsem spokojený jěště více s 17".

na přání ještě z boku

post-24-1175603761.jpg

na přání ještě z boku

Skoro jako moje kdysi... :palec2:

post-24-1175608097.jpg

To jsou moje 16". :p

Prý jsou z L&K, neví někdo?

Jsou to z Laurina do modelovýho roku 2001, ty fotky co se tu dávaly jsou nejznámější, ale na Lauriny se dávali od 8.2000 /facelift/ ;)

super kola. Nejsou moje, ale někdo mi poslal fotky na mail. :palec2:

post-873-1175718019_thumb.jpg

Upraveno od zabiak

mmm...tydle kola opravdu muzu :palec2: ..a pri pohledu ze zadu z nich jde respect ;)

post-4984-1175773066_thumb.jpg

Upraveno od Jeronymo

:prc:

Pecka!!Tyhle kola jsem chtel,jenze jsem nevedel jak s tim ET 42 jestli se pri sirce 8" vejdou do podbehu a nebudou drhnout o tlumice a nikdo mi poradne nebyl schopen odpovedet... :( Tak jsem se na to vyprdnul a koupil Mille Miglia HT3 a i tak jsem spokojenej.. :D

Když tu byly zmiňovaný L&K, tak tady jsou ty moje

post-1015-1175783158_thumb.jpg

Upraveno od Paul

povedena kola!!! -_-

povedena kola!!! -_-

taky jsem je hned bral, když mi je nabízel v pneuservise :skoda:

Dezent F ;)

Pecka!!Tyhle kola jsem chtel,jenze jsem nevedel jak s tim ET 42 jestli se pri sirce 8" vejdou do podbehu a nebudou drhnout o tlumice a nikdo mi poradne nebyl schopen odpovedet... :( Tak jsem se na to vyprdnul a koupil Mille Miglia HT3 a i tak jsem spokojenej.. :D

Vím, že teď ti to je prd platné, ale co jsem si nyní za posledních 14 dní pročetl o elktronech, tak mohu na 90% říci, že by ti to na Octavii nedělalo bordel, bylo by to OK. Ale je to jen můj názor amatéra-samouka. :palec2:

Dezent F ;)

To jsou ty správné koa :palec2:

Vím, že teď ti to je prd platné, ale co jsem si nyní za posledních 14 dní pročetl o elktronech, tak mohu na 90% říci, že by ti to na Octavii nedělalo bordel, bylo by to OK. Ale je to jen můj názor amatéra-samouka. :palec2:

NO tak to dik za radu.. ;) Jako neda se nic delat..I tak jsem spokojenej s vyberem..Ale je fakt,ze po tom co sem si precetl tvou odpoved,tak o tom premyslim,ale menit nebudu..

Ja kdyz vybiral,tak jsem toho taky mraky precet a napsal hafo mailu,ale i v krame,kde ty kola maji,nebyli schopni mi odpovedet a snazili se mi vnutit i podlozky,coz sem nechtel...Ale co,tak si je koupim treba na ORS II,jestli nekdy bude,nebo je budu treba jednou mit primo na ty RS4.. :D:t:smich::smich:

Takhle vypada nejhezci alu :(

post-1286-1175880035_thumb.jpg

Upraveno od JasteR

Takhle vypada nejhezci alu :(

Ty pííííí*o!!!Co jsi delal?To asi byla docela morda ne?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.