Duben 2, 200718 r Díky za názor, i mne sa zdaly nejaké hrubé a konfigurátor to odhalil A tieto už sú lepšie Dezent G Tyhle jsem videl hodne v zime... Na leto nevim, ale pokud se ti libeji, neni co resit!
Duben 2, 200718 r ... Výrobce neznám, prej jsou nějaký německý Jóóó to jsou německý, ty znám, je to značka GMZNS - Gruzínský metalurgicky závod nepřesného strojírenství
Duben 2, 200718 r trefa MAK Blade 16" Já jsem je měl minulé léto ty Blade 16". A pak jsem je prodal za 9000,-kč. A ted jsem spokojený jěště více s 17".
Duben 4, 200718 r To jsou moje 16". Prý jsou z L&K, neví někdo? Jsou to z Laurina do modelovýho roku 2001, ty fotky co se tu dávaly jsou nejznámější, ale na Lauriny se dávali od 8.2000 /facelift/
Duben 4, 200718 r super kola. Nejsou moje, ale někdo mi poslal fotky na mail. Upraveno Duben 4, 200718 r od zabiak
Duben 4, 200718 r Podle mne to jsou tyto elektrony, ALU AZ AUDI - replica 332 : http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=vypis...p;zobrazit_x=64 Třeba se mýlím, ale myslím, že to je ono. I cena jde
Duben 5, 200718 r mmm...tydle kola opravdu muzu ..a pri pohledu ze zadu z nich jde respect Upraveno Duben 5, 200718 r od Jeronymo
Duben 5, 200718 r Pecka!!Tyhle kola jsem chtel,jenze jsem nevedel jak s tim ET 42 jestli se pri sirce 8" vejdou do podbehu a nebudou drhnout o tlumice a nikdo mi poradne nebyl schopen odpovedet... Tak jsem se na to vyprdnul a koupil Mille Miglia HT3 a i tak jsem spokojenej..
Duben 5, 200718 r Podle mne to jsou tyto elektrony, ALU AZ AUDI - replica 332 : http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=vypis...p;zobrazit_x=64 Třeba se mýlím, ale myslím, že to je ono. I cena jde Jo jo urcite jsou to oni..Jinak jsou to repliky novy Audi RS4..
Duben 5, 200718 r Když tu byly zmiňovaný L&K, tak tady jsou ty moje Upraveno Duben 5, 200718 r od Paul
Duben 5, 200718 r Když tu byly zmiňovaný L&K, tak tady jsou ty moje povedena kola!!! taky jsem je hned bral, když mi je nabízel v pneuservise
Duben 5, 200718 r Pecka!!Tyhle kola jsem chtel,jenze jsem nevedel jak s tim ET 42 jestli se pri sirce 8" vejdou do podbehu a nebudou drhnout o tlumice a nikdo mi poradne nebyl schopen odpovedet... Tak jsem se na to vyprdnul a koupil Mille Miglia HT3 a i tak jsem spokojenej.. Vím, že teď ti to je prd platné, ale co jsem si nyní za posledních 14 dní pročetl o elktronech, tak mohu na 90% říci, že by ti to na Octavii nedělalo bordel, bylo by to OK. Ale je to jen můj názor amatéra-samouka.
Duben 6, 200718 r Pecka!!Tyhle kola jsem chtel,jenze jsem nevedel jak s tim ET 42 jestli se pri sirce 8" vejdou do podbehu a nebudou drhnout o tlumice a nikdo mi poradne nebyl schopen odpovedet... Tak jsem se na to vyprdnul a koupil Mille Miglia HT3 a i tak jsem spokojenej.. Vím, že teď ti to je prd platné, ale co jsem si nyní za posledních 14 dní pročetl o elktronech, tak mohu na 90% říci, že by ti to na Octavii nedělalo bordel, bylo by to OK. Ale je to jen můj názor amatéra-samouka. NO tak to dik za radu.. Jako neda se nic delat..I tak jsem spokojenej s vyberem..Ale je fakt,ze po tom co sem si precetl tvou odpoved,tak o tom premyslim,ale menit nebudu.. Ja kdyz vybiral,tak jsem toho taky mraky precet a napsal hafo mailu,ale i v krame,kde ty kola maji,nebyli schopni mi odpovedet a snazili se mi vnutit i podlozky,coz sem nechtel...Ale co,tak si je koupim treba na ORS II,jestli nekdy bude,nebo je budu treba jednou mit primo na ty RS4..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.