Konny Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Nemáte někdo foto jak vypadají tyto kola na autě? Velikost je 16". Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipe Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Za pár týdnů dám tyto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engelhart Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Za pár týdnů dám tyto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tady jsou moje kolesa 17" MAM MAM?? vzdyt to jsou stilauta, mel jsem je dva roky na fabii :-) nebo ze by je zacal delat MAM v replice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jinak kdybych uz nemel svoje koláče tak by mě lákalo totok :-) furt delali jenom ve stribrny coz neni onco ale takle se mi moc libej, samozrejme jako novinka byly hned tejden po objednani mejch tomasonu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Nemáte někdo foto jak vypadají tyto kola na autě? Velikost je 16". Díky Tyhle kola jsem měl na autě při koupi, vyměnil sem je za RS, které Octavii sluší z originalu asi nejvíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jinak kdybych uz nemel svoje koláče tak by mě lákalo totok :-) furt delali jenom ve stribrny coz neni onco ale takle se mi moc libej, samozrejme jako novinka byly hned tejden po objednani mejch tomasonu :-) Ja myslim, ze tve Tomasony by se dobre prodali hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 pánové tak jsem našel ještě tohle co na to říkáte??cena je super 7x1ý stojí 2550kč to je hodně dobrý ne?? tohle je můj styl !!! Hezké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 @michalF - ja vim nabizel jsi mi polovinu :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 @michalF - ja vim nabizel jsi mi polovinu :-)))) No jooooo, ale to bejvavalo pane ... cas bezi a cas sou penize ... ted uz to bude horko tezko 40% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 takze koukam nabidka cimdal vyhodnejsi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Karle, Míša je férovej kluk, určitě by tě nenatáhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tyhle kola jsem měl na autě při koupi, vyměnil sem je za RS, které Octavii sluší z originalu asi nejvíce Díky za fotky a s těmi RS máš pravdu ty jí sluší z originálu nejvíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Karle, Míša je férovej kluk, určitě by tě nenatáhl tak to mu dam jeste slevu kdyt je ferovej :-) a tobe naopak asi neco zdrazim jestli se mi to bdue jeste chvili valet doma :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 od pátku mi tyto nové kolečka říkají pane AEZ Cyber 7x17 mám na ně připravené Michelin Pilot Primacy 225/45 už at je venku teplo Super, su nadherne. Ja mam RS, ale tieto su tiez super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Co říkáte na Dotz Hanzo http://www.dotz-wheels.co.uk/DOTZ_hanzo.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 MAM?? vzdyt to jsou stilauta, mel jsem je dva roky na fabii :-) nebo ze by je zacal delat MAM v replice? Jo jsou to stilauta. Pri vyberu mezi trema znackama jsem si asi nejak zafixoval znacku MAM. Sory!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Co říkáte na Dotz Hanzo http://www.dotz-wheels.co.uk/DOTZ_hanzo.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Co říkáte na Dotz Hanzo http://www.dotz-wheels.co.uk/DOTZ_hanzo.htm Ty krávo, ty jsou mrdózní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Co říkáte na Dotz Hanzo http://www.dotz-wheels.co.uk/DOTZ_hanzo.htm Tydle mám obědnané ,čekám na ně a už se nemužu dočkat.Už ať jsou doma jaro se blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jinak kdybych uz nemel svoje koláče tak by mě lákalo totok :-) furt delali jenom ve stribrny coz neni onco ale takle se mi moc libej, samozrejme jako novinka byly hned tejden po objednani mejch tomasonu :-) Tak to je mrda!! Hustý!! :o Co jsou přesně zač?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Ty krávo, ty jsou mrdózní Tydle mám obědnané ,čekám na ně a už se nemužu dočkat.Už ať jsou doma jaro se blíží Mazec,co A navíc cenovka není zese tak závratná. Jeno,že ještě nejsou hotový,někdy v dubnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Mazec,co A navíc cenovka není zese tak závratná.Jeno,že ještě nejsou hotový,někdy v dubnu. Mě bylo řečeno pří obědnávce že nejsou na skladě tak že to bude trvat asi tři tydny.Tak doufám že to bude jak řekly . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 tak to mu dam jeste slevu kdyt je ferovej :-)a tobe naopak asi neco zdrazim jestli se mi to bdue jeste chvili valet doma :-))) Verim, ze se nejak dohodneme ... ja nevim, videl bych to tak ... 8 i s pneu ? Zas nechci Te preplatit znas to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Tak to je mrda!! Hustý!! :o Co jsou přesně zač?? Tie su ako sučiastka zo sústruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.