Březen 5, 200817 r tady jsou moje kolesa 17" MAM MAM?? vzdyt to jsou stilauta, mel jsem je dva roky na fabii :-) nebo ze by je zacal delat MAM v replice?
Březen 5, 200817 r jinak kdybych uz nemel svoje koláče tak by mě lákalo totok :-) furt delali jenom ve stribrny coz neni onco ale takle se mi moc libej, samozrejme jako novinka byly hned tejden po objednani mejch tomasonu :-)
Březen 5, 200817 r Nemáte někdo foto jak vypadají tyto kola na autě? Velikost je 16". Díky Tyhle kola jsem měl na autě při koupi, vyměnil sem je za RS, které Octavii sluší z originalu asi nejvíce
Březen 5, 200817 r jinak kdybych uz nemel svoje koláče tak by mě lákalo totok :-) furt delali jenom ve stribrny coz neni onco ale takle se mi moc libej, samozrejme jako novinka byly hned tejden po objednani mejch tomasonu :-) Ja myslim, ze tve Tomasony by se dobre prodali hned
Březen 5, 200817 r pánové tak jsem našel ještě tohle co na to říkáte??cena je super 7x1ý stojí 2550kč to je hodně dobrý ne?? tohle je můj styl !!! Hezké
Březen 6, 200817 r @michalF - ja vim nabizel jsi mi polovinu :-)))) No jooooo, ale to bejvavalo pane ... cas bezi a cas sou penize ... ted uz to bude horko tezko 40%
Březen 6, 200817 r Tyhle kola jsem měl na autě při koupi, vyměnil sem je za RS, které Octavii sluší z originalu asi nejvíce Díky za fotky a s těmi RS máš pravdu ty jí sluší z originálu nejvíce
Březen 6, 200817 r Karle, Míša je férovej kluk, určitě by tě nenatáhl tak to mu dam jeste slevu kdyt je ferovej :-) a tobe naopak asi neco zdrazim jestli se mi to bdue jeste chvili valet doma :-)))
Březen 6, 200817 r od pátku mi tyto nové kolečka říkají pane AEZ Cyber 7x17 mám na ně připravené Michelin Pilot Primacy 225/45 už at je venku teplo Super, su nadherne. Ja mam RS, ale tieto su tiez super.
Březen 6, 200817 r MAM?? vzdyt to jsou stilauta, mel jsem je dva roky na fabii :-) nebo ze by je zacal delat MAM v replice? Jo jsou to stilauta. Pri vyberu mezi trema znackama jsem si asi nejak zafixoval znacku MAM. Sory!!!
Březen 6, 200817 r Co říkáte na Dotz Hanzo http://www.dotz-wheels.co.uk/DOTZ_hanzo.htm Ty krávo, ty jsou mrdózní
Březen 6, 200817 r Co říkáte na Dotz Hanzo http://www.dotz-wheels.co.uk/DOTZ_hanzo.htm Tydle mám obědnané ,čekám na ně a už se nemužu dočkat.Už ať jsou doma jaro se blíží
Březen 6, 200817 r jinak kdybych uz nemel svoje koláče tak by mě lákalo totok :-) furt delali jenom ve stribrny coz neni onco ale takle se mi moc libej, samozrejme jako novinka byly hned tejden po objednani mejch tomasonu :-) Tak to je mrda!! Hustý!! :o Co jsou přesně zač??
Březen 7, 200817 r Ty krávo, ty jsou mrdózní Tydle mám obědnané ,čekám na ně a už se nemužu dočkat.Už ať jsou doma jaro se blíží Mazec,co A navíc cenovka není zese tak závratná. Jeno,že ještě nejsou hotový,někdy v dubnu.
Březen 7, 200817 r Mazec,co A navíc cenovka není zese tak závratná.Jeno,že ještě nejsou hotový,někdy v dubnu. Mě bylo řečeno pří obědnávce že nejsou na skladě tak že to bude trvat asi tři tydny.Tak doufám že to bude jak řekly .
Březen 7, 200817 r tak to mu dam jeste slevu kdyt je ferovej :-)a tobe naopak asi neco zdrazim jestli se mi to bdue jeste chvili valet doma :-))) Verim, ze se nejak dohodneme ... ja nevim, videl bych to tak ... 8 i s pneu ? Zas nechci Te preplatit znas to
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.