mikl Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 (editace) Mě bylo řečeno pří obědnávce že nejsou na skladě tak že to bude trvat asi tři tydny.Tak doufám že to bude jak řekly . Volal jsem do Alcaru a měla by se objevit v dubnu. V jakým rozměru jsi objednával? Editováno: 7. Březen 2008, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Co říkáte na Dotz Hanzo http://www.dotz-wheels.co.uk/DOTZ_hanzo.htm tyhle kola nejak nedavam :-( uz me o nich basnil kamarad ale ja nefim, no kazdym use libi neco jinyho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 @francoa - tak at slouzej, ja je mel dva roky mel jsem na nich jenom 205/40 a vydrzely dost a dost, myslim ze jsou kvalitní dosti :-) @kokyn - replika Golg V GTI, ja je proste zeru :-) ale tyhle bych chtel snad aspon 19´´ :-) @michal F - stale ferovejsi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 @francoa - tak at slouzej, ja je mel dva roky mel jsem na nich jenom 205/40 a vydrzely dost a dost, myslim ze jsou kvalitní dosti :-) Díky. Ale jak se dívam na ty tvoje hnedka bych měnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 tyhle kola nejak nedavam :-( uz me o nich basnil kamarad ale ja nefim, no kazdym use libi neco jinyho :-) Jj,co člověk,to jiná chuť.Tvoje Thomasony bych dát mohl,ale ty co jsi sem dal jako druhý zase nemusím já.Jak vidím tenhle styl vybaví se mi Alfa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Volal jsem do Alcaru a měla by se objevit v dubnu.V jakým rozměru jsi objednával? Obědnal jsem 8x17 ET 32 tak ještě možná budu upravovat lemy .Ale někdo říkal že jsou i 7x17 ale v nábídce jsem je nevyděl.Tak uvydíme až budou doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Obědnal jsem 8x17 ET 32 tak ještě možná budu upravovat lemy .Ale někdo říkal že jsou i 7x17 ale v nábídce jsem je nevyděl.Tak uvydíme až budou doma Já mám chuť na 18",ale teď mám 8x18 ET 32 a musel jsem trochu upravovat.Mám strach z toho 1/2 palce navíc ve kterých je dováží Alcar.Budu se na to muset zeptat,protože na stránkách výrobce jsou 8x18" a i ty 17" dělají v šíři 7". Mrkni se na Dotz: http://www.dotz-wheels.co.uk/DOTZ_hanzo.htm Alcar: http://www.alcar.cz/6549_CZ.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 čau hele a co máš za rozteč tich tomasonů??ty jsou mrdozní taky by se mi líbily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 moje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Mé loňské Dezent V v 16" šly k rodičům a já poskočil o palec výš na klasiku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak už se na tom pracuje, dělá se repas a nový lak,OZ Antares 17/8 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Co říkáte na Dotz Hanzo http://www.dotz-wheels.co.uk/DOTZ_hanzo.htm U tehle, Milane, SLINTAM!!! :palec2: :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak já už jsem taky přezul na klasiku 17" Spydery "RS" pneu 225/45 R17 Continental Sport Contact 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Tak už se na tom pracuje, dělá se repas a nový lak,OZ Antares 17/8 to jsou ty z bazaru co?! to bude nádhera! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies777 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Tady jsou moje: 1. zimní set 2. letní set Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 to jsou ty z bazaru co?!to bude nádhera! Jo jsou z bazaru, ale byly pěkně do..bané rapase za 4500 ale už to jde do finalea papučky 225/45/17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Tady jsou moje:1. zimní set 2. letní set A helemese nějakej kolega ze Žďáru!!! Budu muset víc koukat kolem sebe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Tady jsou moje:1. zimní set 2. letní set TU jsou moje 205/15 a 225/17 léto a super létoFoceno mobilem v 19 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 17. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 (editace) Do teď jsem měl Alutec Storm 17" , ale na auto teď přijdou tyhle 18" dvoudílné potvory.... AEZ Zeus Editováno: 17. Březen 2008, autor: Hustoles77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Dneska jsem si ke svátku nadělil toto až je budu mít na autíčku, tak dám fotos jak to vypadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Dneska jsem si ke svátku nadělil toto až je budu mít na autíčku, tak dám fotos jak to vypadá... Bude to mrda. Originální kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) Tak já sem se konečně rozhoupal a objednal si tady tyto ...8x17....MAM 7 Black Teď už čekám jenom na pneu Pirelli P Zero Nero....A HLAVNĚ NORMÁLNÍ počasíčko Editováno: 21. Březen 2008, autor: kovin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak já sem se konečně rozhoupal a objednal si tady tyto ...8x17....MAM 7 BlackTeď už čekám jenom na pneu Pirelli P Zero Nero....A HLAVNĚ NORMÁLNÍ počasíčko Kola jsou krásné teď už jenom to počasí.Já už rajtuju na letních ,sice ráno opatrně ale je to mazec.Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.