burek Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 tady se popchlubim svyma 17kama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Někde se tu někdo ptal na kolik hustit pneu, tady máte odkaz na případný rozměry http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=technik_husteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) tady se popchlubim svyma 17kama fotka z blanska je nahodna nebo tady bydlis ? nebo podle mista zaparkovani tady muzes pracovat , ktera z moznosti to asi nude ? jinak kola moc pekny Editováno: 13. Duben 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 fotka z blanska je nahodna nebo tady bydlis ? nebo podle mista zaparkovani tady muzes pracovat , ktera z moznosti to asi nude ? jinak kola moc pekny cauec ,,..a no fotka z blanska to opravdu je . jezdim tam dost casto .mam tam babicku a navic kamarada co me dela diagnostiku a opravuje oktu.jinak lepe receno je to v CKD nebo jak se to tam jmenuje.diky za pochvalu kolecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proky Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) Čau tak jsem si pořídil nová kolečka 17´´Denzent F a obujuji na 225/45 tak doufam že tím nic neskazím Editováno: 14. Duben 2008, autor: Proky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Čau tak jsem si pořídil nová kolečka 17´´Denzent F a obujuji na 225/45 tak doufam že tím nic neskazím O pár řádků níž už je 29 stránkové téma MISS ALU.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 asi chce bejt prvni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 (editace) Co říkáte těmhle těm? Docela by se hodily na ocktu... Najde se nějaký šikula co by ty kola uměl přes VT hodit na nějakou octku třeba sedana, jak to vypadá? Editováno: 15. Duben 2008, autor: Cidling Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Co říkáte těmhle těm? Docela by se hodily na ocktu... Najde se nějaký šikula co by ty kola uměl přes VT hodit na nějakou octku třeba sedana, jak to vypadá? Ty vrchní by možná vypadali líp! Jde o to na jakou barvu auta, teď jsou hodně moderní černé a leštěne nebo stříbrné paprsky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 To je celkem fuk, třeba na stříbrnou, nebo šedou stounku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 asi chce bejt prvni No v tom seznamu by je moh někdo přehlédnout a to by byla škodaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Dnes jsme se vraceli z České lípy byli jsme tam PepinoviTDI pro interier do jeho miláčka (bude tam dávat Raidera) a při cestě domů jsme u čerpačky v Mohelnici potkali Bazze s jeho autičkem ,poznali jsme ho podle jeho kol . Má to opravdu pěkné. Neználek ps Bazz je z Teplic a mi z Havířova. Klaním se před neználkem takhle vybavenou octuli jsem ještě neviděl len ten šíbr chýbá len ten šíbr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Jj moc hezky kolecka..Taky jsem po nich pokukoval..A ty sam delali i Mille Miglia.. @Bazz:Jsem na tvy auto zvedavej v realu..Na tech 17" co jsi mel se mi to moc libilo,jak jsem psal u tebe v tematu..A ani jsem nejak nezaregistroval,ze uz jsi koupil novy kolesa a navic A8 v 18".. Ale myslim,ze to se mi to taky bude libit.. No a já se tak těším na tvůj cars moc jsem zvědevej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 (editace) Ja sa pochvalim tiez svojimi 17" ak teda mozem Editováno: 15. Duben 2008, autor: peto120lr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Ja sa pochvalim tiez svojimi 17" ak teda mozem Dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Co říkáte těmhle těm? Docela by se hodily na ocktu... Najde se nějaký šikula co by ty kola uměl přes VT hodit na nějakou octku třeba sedana, jak to vypadá? Tady si to vyzkousej, pokud tedy kola nabizeji... http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonf...odel=Octavia%20[5/100]&velikost=17&typ=typ%201U%20Liftback%20facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 No v tom seznamu by je moh někdo přehlédnout a to by byla škodaaaaaaa no nevííím teda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 (editace) tak už mám dotz hanzo Editováno: 19. Duben 2008, autor: carda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 tak už mám dotz hanzoNo jsou super ,napiš rozměr disk a pneu Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 tak už mám dotz hanzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 tak už mám dotz hanzo Pneu 215/45/17 a disk je 8X17 ale až sjedu pneu tak skusím 225/45/17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Pneu 215/45/17 a disk je 8X17 ale až sjedu pneu tak skusím 225/45/17 Přesně to jsem udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 tak už mám dotz hanzo Nádhera, ale proč to auto neumyješ, když už ho fotíš. Máš tam na obou zadních dveřích a zadních blatnících něco jako asfaltové šmouhy nebo od čeho to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Nádhera, ale proč to auto neumyješ, když už ho fotíš. Máš tam na obou zadních dveřích a zadních blatnících něco jako asfaltové šmouhy nebo od čeho to je? to bude určitě z driftu. Od spálené gumy a asfaltu. to se těžko umývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.