Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tady se popchlubim svyma 17kama

post-13196-1207932107_thumb.jpg

tady se popchlubim svyma 17kama

fotka z blanska je nahodna nebo tady bydlis ? nebo podle mista zaparkovani tady muzes pracovat ,

ktera z moznosti to asi nude ?

jinak kola moc pekny

Upraveno od zdsamct

fotka z blanska je nahodna nebo tady bydlis ? nebo podle mista zaparkovani tady muzes pracovat ,

ktera z moznosti to asi nude ?

jinak kola moc pekny

cauec ,,..a no fotka z blanska to opravdu je . jezdim tam dost casto .mam tam babicku a navic kamarada co me dela diagnostiku a opravuje oktu.jinak lepe receno je to v CKD nebo jak se to tam jmenuje.diky za pochvalu kolecek

Čau tak jsem si pořídil nová kolečka 17´´Denzent F a obujuji na 225/45 tak doufam že tím nic neskazím

post-11467-1208183162_thumb.jpg

post-11467-1208183176_thumb.jpg

Upraveno od Proky

Čau tak jsem si pořídil nová kolečka 17´´Denzent F a obujuji na 225/45 tak doufam že tím nic neskazím

O pár řádků níž už je 29 stránkové téma MISS ALU....

asi chce bejt prvni :)

Co říkáte těmhle těm? Docela by se hodily na ocktu... Najde se nějaký šikula co by ty kola uměl přes VT hodit na nějakou octku třeba sedana, jak to vypadá?

post-4761-1208252411_thumb.jpg

post-4761-1208252420_thumb.jpg

Upraveno od Cidling

Co říkáte těmhle těm? Docela by se hodily na ocktu... Najde se nějaký šikula co by ty kola uměl přes VT hodit na nějakou octku třeba sedana, jak to vypadá?

Ty vrchní by možná vypadali líp! Jde o to na jakou barvu auta, teď jsou hodně moderní černé a leštěne nebo stříbrné paprsky!

To je celkem fuk, třeba na stříbrnou, nebo šedou stounku..

asi chce bejt prvni :)

No v tom seznamu by je moh někdo přehlédnout a to by byla škodaaaaaaa :p

Dnes jsme se vraceli z České lípy byli jsme tam PepinoviTDI pro interier do jeho miláčka (bude tam dávat Raidera) a při cestě domů jsme u čerpačky v Mohelnici potkali Bazze s jeho autičkem ,poznali jsme ho podle jeho kol . Má to opravdu pěkné. :palec2: Neználek ps Bazz je z Teplic a mi z Havířova.

Klaním se před neználkem takhle vybavenou octuli jsem ještě neviděl len ten šíbr chýbá len ten šíbr lol

Jj moc hezky kolecka..Taky jsem po nich pokukoval..A ty sam delali i Mille Miglia.. ;)

@Bazz:Jsem na tvy auto zvedavej v realu..Na tech 17" co jsi mel se mi to moc libilo,jak jsem psal u tebe v tematu..A ani jsem nejak nezaregistroval,ze uz jsi koupil novy kolesa a navic A8 v 18".. ;) Ale myslim,ze to se mi to taky bude libit.. ;):palec2:

No a já se tak těším na tvůj cars moc jsem zvědevej ;)

Ja sa pochvalim tiez svojimi 17" ak teda mozem :kol-28:

post-11751-1208293141_thumb.jpg

post-11751-1208293342_thumb.jpg

Upraveno od peto120lr

:palec2:
Ja sa pochvalim tiez svojimi 17" ak teda mozem :kol-28:

Dobré :palec2:

Tady si to vyzkousej, pokud tedy kola nabizeji...

http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonf...odel=Octavia%20[5/100]&velikost=17&typ=typ%201U%20Liftback%20facelift

No v tom seznamu by je moh někdo přehlédnout a to by byla škodaaaaaaa :p

no nevííím teda.... :plol

tak už mám dotz hanzo

post-1752-1208589633_thumb.jpg

post-1752-1208589640_thumb.jpg

Upraveno od carda

tak už mám dotz hanzo
No jsou super ,napiš rozměr disk a pneu :palec2::) Neználek
:palec2::palec2::palec2:
tak už mám dotz hanzo
tak už mám dotz hanzo

Pneu 215/45/17 a disk je 8X17 ale až sjedu pneu tak skusím 225/45/17 :palec2:

Pneu 215/45/17 a disk je 8X17 ale až sjedu pneu tak skusím 225/45/17 :palec2:

Přesně to jsem udělal :palec2:

tak už mám dotz hanzo

Nádhera, ale proč to auto neumyješ, když už ho fotíš. Máš tam na obou zadních dveřích a zadních blatnících něco jako asfaltové šmouhy nebo od čeho to je? :p;):feve:

Nádhera, ale proč to auto neumyješ, když už ho fotíš. Máš tam na obou zadních dveřích a zadních blatnících něco jako asfaltové šmouhy nebo od čeho to je? :p;):feve:

to bude určitě z driftu. Od spálené gumy a asfaltu. to se těžko umývá :palec2:;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.