Přejít na obsah

Alu kola

Hustoles77

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zdravim vsechny,

pridavam moje kolecka do souteze. Jsou to 17" AEZ a mam je na 1.8 20V. Drive snizene, ale dal jsem to zpatky, protoze to byl horor po Praze.

Kdyz uz jsem tady, tak jsem se chtel zaptat, jestli se daji sehnat nahradni stredy? Nejaky nenechavka mi jeden ukradl! :aggressive:

Diky a mejte se.....................

post-13016-1219240586_thumb.jpg

post-13016-1219240628_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

CHLAPI MÁTE NĚKDO ZKUŠENOSTI S TOUTO ZNAČKOU ALU KOL. JAKÁ JE TO KVALITA A JESTLI TO NENÍ NĚJAKÝ BLÁTO ABYCH TO NEZKŘIVIL NA PRVNÍ DÍŘE. CELKEM SE MI LÍBÍ A S TĚMA PNEU JE TO DOCELA SOLIDNÍ CENA. TAK CO VY NA TO ODBORNÍCIhttp://kola-pneu-alu.sbazar.cz/alu-17-karvina-o1860266.html

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...

18 JSOU AKORÁT, 225/40 vepředu, 235/40 vzadu, řízení, spotřeba měkkost akorát - rozhodně doporučuju!!!!Nebát se toho, už je mám zaps. i v techničáku a nemusím je na tech. měnit. Vzhledem k rozměru krásně lícují s karoserií a nejsou utopený jako nějaký tovární 15´´

post-7822-1228239315_thumb.jpg

post-7822-1228239341_thumb.jpg

post-7822-1228239357_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

"Akorát" ještě nesmíš tak narvat kufr a jezdit s tím jako dřív, jinak je to pěkně vidět na těch zadních kolech, že !!! lol

FackXxX : Pokud chceš Dotz Hanzo 8x17 ET32 dostat do TP, tak jenom s 215/45 R17 87W nebo 225/45 R17 90. Ale jakmile naložím někoho do zadu nebo víc do kufru a někde "si skočím" tak štrejchám zadníma kolama a není na to pak pěknej pohled. Tak s tím počítej taky.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...