Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Taky se pochlubim - 16" knife. Byla to fuška je sehnat v dobrym stavu, pač nový ve škodárně stojej pálku, ale po 6 měsících slídění po netu sem je nakonec ulovil tady na fóru :-)

post-53699-0-80778500-1338210419_thumb.j

Editováno: , autor: DCSpeedy
Vloženo

Zdravím chlapi, potřeboval bych pomoc ohledně ALU kol, Mám možnost koupit ty viz. foto. Měl bych dotaz zda to jsou originál Škodovácké, já myslím, že ne a zda je někdo nemáte, potřeboval bych to vidět na fotce, jak to asi vypadá... :) myslel jsem, že to jsou ty z LK, ale tyhle mají 7 paprsků a LK mají 6, jestli se nemýlím...

Díky moc.

post-7258-0-55687100-1338746294_thumb.jp

Vloženo

Mno L&K maj stejnej počet paprsků (7) a vypadaj podobně, ale origo maj ten střed vystouplej ven a tady je zapuštěnej. Přijde mi to jako nějakej no name duplikát. Navíc vypadaj dosti zbědovaně. Mně osobně se nelíběj :kol-32:

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím chlapy, potřeboval bych též radu ohledně koles. Vejdou se na Octavii I 17", 8JX17-ET35 s gumama 225/45R17 a dají se dopsat do TP. Díky za radu.

• o 5 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Dostanu 8x17" ET32 na octavia I hetchback bez úprav a bez dalších problémů během provozu ? Pneu nejspíš 55/215.

Ja mám Keskin 8x17" ET32 na octavii a je to bez  problémů. Pneu mám 215/45,pretože 225 s boční ochranou presahuje blatník. 

Vloženo

čavte chlapi, chystám se koupit nová kola na léto 16'' 

potřeboval bych poradit s konfigurací kola-pneu jestli bude vše pasovat

auto O1 2002 combi
vybrané disky šířka 7, R16, ET38 - budou sedet? v TP mam pro 16ky ET42 a šířku 6,5 :(
bude na kola pasovat pneu 205/55 ? 
případně co by jste radili použít? díky!

Vloženo

Pneu OK.

Disky sice neodpovídají TP ,no ale ET a šířku disku bengo zjistí,leda když bys před ním to kolo sundal.

Pokud se ti joo líbí tak je tam dej.

Nemáš foto?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...