Přejít na obsah

klepání do spojky

tentonoc

Doporučené příspěvky

Prosím o radu.Do spojkového pedálu se mi přenášejí vybrace (jako klepání ) a to i při volnoběhu a na místě.Dále od motoru ( vrchní boční strana ) z pravé strany když do něj čučím se mi začalo ozejvat kovové klepání,nebo škrtání.V návodu jsem koukal,že by to mohlo být tlakové čerpadlo posilovače brzd,nebo něco takového.K tomu všemu se mi z podkapoty z místa před řidičem ve vysokých otáčkách ( hlavně při řazení ) začalo ozývat drnčení ( ne vždy a po zahřátí ) - vypadá jako plast,nebo vejfuk ( asi mi ho někdo přendal v nestřežené chvíli dopředu ).Jsem si v domnění,že budu mít pokoj místo Feldy koupil Octávii 1,9 Tdi ( 66kW ) - najeto cca 40 000km a začínám bejt zralej na blázinec.Faktem je,že ji mám asi 2,5 roku a je na ní děláno jen : gumy,výměna brzdových destiček,olej,vzduchový filtr.

Neporadí někdo s problémy?!

Případně kontakt na dobrýho machra na Škodovky z Prahy .Značkový servisy nechci,mám své zkušenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se spojka začíná ozývat stejným způsobem. Vůbec se mi do toho nechce. Doufám, že by to mohla být snad jen nějaká pružina, ta by se ze staré spojky snad dala bez problému přehodit. Podle mě ta spojka háže, proto ty vibrace. Zkuste sem dát někdo svoji radu, co by to mohlo být.

Odkaz ke komentáři

no zatím jsem to byl ukázat v servisu,kde mi technik řekli ať to hodím za hlavu,že mu to dělá v jeho autě taky.Mnohem větší starosti mi ale dělá nějaký vybrace ( drnčení ) z podkapoty před řidičem.Je to jen při vysokých otáčkách a hrozně mne štve,že nevím co to je.

Jinak zjišťuji,že u Octávie je dle vyjádření v servisech úplně normální že klepou okna při pootevření,zatejká do kufru a teď ještě že jsou vybrace v pedále.Bože,co já si to koupil !

Odkaz ke komentáři

no zatím jsem to byl ukázat v servisu,kde mi technik řekli ať to hodím za hlavu,že mu to dělá v jeho autě taky.Mnohem větší starosti mi ale dělá nějaký vybrace ( drnčení ) z podkapoty před řidičem.Je to jen při vysokých otáčkách a hrozně mne štve,že nevím co to je.

Jinak zjišťuji,že u Octávie je dle vyjádření v servisech úplně normální že klepou okna při pootevření,zatejká do kufru a teď ještě že jsou vybrace v pedále.Bože,co já si to koupil !

A to zdaleka neni vsechno ;) Ale je toho porad o dost min nez u Mondei, Meganu, Oplu, atd

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...