misa.jazz Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Ahoj, možná se budu opakovat s někým, kdo podobný problém má, ale procházel jsem fórum a nic jsem stejnho nenašel, proto tedy nové téma :-) NO ale k věci... Nedávno mi začlo zlobit startování (1.9 Tdi, 66kW, 2001). Mám to auto si půl roku, za poslední měsíc asi 3x mi nenastartoval, ale vždycky až na druhý, start, když někam (popo)jedu, vypnu na chvilku a zapnu. Stane se to, že jakoby blaf, ale potom to zní, jako by se v motoru něco naprázdno točilo, celkem nepříjemný zvuk, nechci to nechávat moc dlouho, abych tam něco nezadřel. Nakonec na několikátý pokud (většinou do 10 minut) mi to chytne a pak zase nějakou dobu šlape. Někdo říkal, že by to mohlo být slabým magnetem co vythauje ten pastorek. Chystám se do servisu, tak se nejdřív ptám tady :-) Díky a omlouvám se, pokud to tu někde už je M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 jestli myslis takove to zavrceni do prazdna ze se netoci motor, tak to je starterem tzv sarter se toci ale pastorek se nevysune melo by stacit kdyz se vycisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.