Srpen 19, 201015 r Autor Tak pridavam par obrazku: 01 - z vrchu to rozhodne nejde .... takze povolit 2 sroubky, aby se rozpojil dil sani 02 - jedina cesta, kudy se dostat ke svickam, ale pochybuju, ze se dostanu ke 2. a 3. 03 - povolit spodni dil sani... ale posledni sroub proste nepovolim kvuli navrtanemu plynu ... a ted me kdyz tak opravte. Jdou svicky vymenit bez rozebrani sani?
Srpen 19, 201015 r je to otázka max. půl hodiny, nemusí se vůbec nic rozdělávat. problém je jinde, musí se zrušit plastové objímky co drží benzinové vstřikovače , ty se pak pootočí a jde to pře 1 kloub krásně vytoči, samozřejmě studený motor.....nevěděl jsem, že ti vyměnili jen 2 svíčky, řílal jsi, že máš nové, tak jsem to neřešil, ponaučení pro mě do budoucna, nikomu nevěř co ti říká/myslím servis/, a zkontrolovat vše....
Srpen 19, 201015 r Autor jo to ja jsem nevedel take, ze ani jednu nevymenili, a tu krajni co vysroubovali, tak na ni strhli zavit (resp. sla pres zavit). Ja verim tomu co me reknout. Su jen a jen spotrebitel. Takze to je vzdy o duvere, ja jsem holt veril AUTORIZOVANEMU SERVISU (ale to uz jsme si vysvetlili :-)). Kdyz bylo na fakture napsano - vymena svicek 4ks, tak jsem holt veril tomu ze jsou vymenene. To stejne si muzu rikat i o oleji... Cedulku mam Mobil1 nebo co to tam je, a stejne tak tam muze byt MOGUL. To bych musel stat servisakovi za zadkem a beztak bych prd poznal co s autem dela a co ne. Co se tyka duvery, tak to stejne me rikali i v tom "novem" servisu... take verili tomu ze jsou vysroubovane. Dovedu si predstavit, jak oba servisy (AS i ten lepsi, na ktery fakt zatim nedam dopustit) to delaji pres to sani... zamozrejme jediny duvod vidim v tom, ze to muzou delat na relativne teplem motoru, takze nemusi cekat cca 2 hodiny, nez to vychladne. Sam pises, ze se to da delat i bez sundani sani, ale na studenem motoru... a to se jim asi nechce nikdy cekat .... no jak to tak vidim, tak sam to asi nevymenim, kdyz rikas "zrusit" plastove objimky na benzinove vstriky to uz je pro me vyssi divci. A jeste dotazek, ty nove svicky jake? BRISK DR15YPP-1 (platina) nebo DR15YS-9 (silver)? Upraveno Srpen 19, 201015 r od ekimcz
Srpen 19, 201015 r Říkám, že pokud jsem tam neměl LPG tak sem ty svíčky měnil bez sundání sání. Vím, že šrubovákem sem zespod vypáčívával káble ke svíčkám. Potom sem jak říkal Karel.lpg sundal patice z nějakých benz. vstřikovačů, ale nevím z kterých.....a pak to chce velkou golu, svíčák na golovce a kloub. Nechcu kecat, ale výměna přijde když se daří, tak na hodinu bez demontáže sání. Jednou sem to dělal i na nové montáži, až sem to měl poskládané, a zabralo mě to hodinu....ale to šli krásně sundat káble ze svíček.
Srpen 19, 201015 r Take jsem si nechal zmenit umisteni trysky - zazadal jsem o zmenu unmisteni a tak puvodni jsou nyni zaslepeny a nove tak aby slo sani dolu. Jinak pokud bys chtel - muzes stahnout hadicku a trysku povolit-ale musis ji zase zalepit lepidlem na zavity pro plyn rekne kdo dotoho vice dela Upraveno Srpen 19, 201015 r od Host
Srpen 20, 201015 r Autor Dikec za tip Octavko, ale sam do toho nejdu. Kdybych to udelal, tak by me Karel vykopal a na moji Šáde by se uz nikdy ani nepodival ... Nene, tohle necham fakt tem co tomu rozumi, jeste bych neco pos...
Srpen 21, 201015 r Muj příspěvek do klubu studených startů Stejné auto stejné potíže. Dělalo to už na benzín, začal jsem to řešit před instalací plynu, protože jsem chtěl mít auto v cajku před přestavbou. No, před přestavbou jsem to nevyřešil, diagnostika ukazovala pořád "regulační odchylku zpětného vedení spalin", navíc jsem našel prasklou odvětrávací hadici, prostě jak jsem na to kouk, našel jsem tisíc věcí. Starty byly děs. Start - 1000 ot./min - 5 vteřin - kašlání 400-500 ot./min - někdy chcíp, někdy skok na 1500 ot./min a pak už klid. Po přestavbě (AC Strakonice, STAG Premium) jsem se chystal na dovču, tak jsem do toho vlez a podle rad (i vašich tady) jsem udělal následující: - nový EGR ventil (při testu akčních členů vynechával, někdy šel a někdy ne) - nová odvětrávací hadice (a s ní i plnící hrdlo oleje, protože mi sjeli sykovky, když jsem montoval hadici) - nové svíčky (Brisk DR15YPP-1 skleplé na 0,8 mm) - nové kabely (české z druhovýroby, Tesla) - vyčištěná klapka (ta vypadala! 150 kkm, první čištění) - smazání adaptačních hodnot odpojením baterky na 2 hodiny - základní nastavení klapky - základní nastavení EGR - readiness Výsledek: Nic se nezměnilo. Jen teď míň často chcípne. Readiness samé nuly, paměť závad nic. Po studeném startu porád stejně. Na dovolené jsem jel 400 km v kuse na benál v Rakousku, takže plyn s tím moc společného nemá. Takže teď babo raď ... Napadá vás ještě něco? Lambda se ukazuje jako OK na diagnostice, navíc už byla měněná cca před 30 kkm. Mám doma ještě nové čidlo teploty kapaliny, tak ještě dám to, ale tím jsem skončil. Teď jedu na garanční prohlídku plynu po 3000 km, tak se optám jestli je něco nenapadne. Jinak svíčky jsem měnil se sundaným sáním, nevím jak bych tou nesundavací metodou utahoval svíčky momenťákem přes kloubek ... Mě plyn navrtali tak, že na matky od sání bez problému můžu. Jediný co jim ve Strakonicích moc nepovedlo je aktuální spotřeba (7,7 benzín / 10,4 plyn), snad s tím na garančce něco vyvedou Tak mi držte palce. Teď jsem navíc musel měnit zadní ložisko. 150 kkm a autí se nějak zlobí ... Upraveno Srpen 22, 201015 r od Zlejsek
Srpen 22, 201015 r a kdyz pri tom chcipani a cukani das nohu na plyn bude strilet do sani a smrdet benzin tak me napis sz
Srpen 28, 201015 r @Octavka Tak jsem to zkusil s tou SZ ale nic Tak to zkouším přes fórum Máš pro mě nějaký zajímavý tip?
Srpen 31, 201015 r Autor Tak memu trapeni je snad konec ... ale hezky poporade. 1. plati - lina huba hole nestesti - vysvetlim - uz asi 1/2 roku bydlim na lonte. A v te nasi vesnicce denne jezdim kolem jednoho baraku, kde je napsano "PNEU Servis" a malyma pismenama jeste "auto servis" (ale tuto druhou cast cedule jsem ani nevim proc porad ignoroval)... rikal jsem si, jasne, sem si zajedu na podzim, az budu kupovat nove gumy, at me je da na disky... Min. tydem jsem se odhodlal tam strcit hlavu, a zeptat se, jestli by byli schopni vymenit svicky, protoze sam bych do toho fakt nesel (ale diky vsem za rady). Byl tam mlady kluk, a rika, no jako autoservis by sme to zvladnout meli ... Kdyz jsem mu rekl, za mam ale plyn, a ze to urcite nebude takova brnkacka, tak rikal, "uvidime, ja mam take plyn"... no proste jsme se domluvili, ze svicky vymeni... chtel jsem Brisky, ty nemel, mel jen Bosch nebo Denso... tak jsme se domluvili na Boschkach.. druhy den jsem mu auto pristavil, jeste jak to bylo vrele se na vrhnul, a nechal me koukat mu pod ruky... ptal se, proc jen svicky, tak jsem mu odvykladal celou story o AS ... rikal neco o tom, ze nejsu prvni (nevim jestli me to melo uklidnit). 2. Vymena svicek - neni potreba sundavat sani, ani lamat listu se vstrikama... staci sani povolit a na trochu odsadit. cca 1/2 hodiny si hral jen s jednou svickou (a to na 4. valci = volne pristupnou)... neco rikal o hovadu, ktere by vyliskal, kdyby ho dostal do ruky....Cela akce trvala cca 1,5 hodky (ale do toho pocitam i dobu co jsme prokecali - a domlouvali dalsi postup pri reseni). A to si jeste dobre 15 min. hral s VAGem 3. zaver: prvni studeny start po vymene svicek - celkem OK, otacky sice litali, ale motor se udrzel. 2. studeny start motor se udusil. 3. a dalsi starty jsou zatim OK (zadne cukani; jen jsou trochu vyssi otacky, ktere pak skokove padaji (coz by mohlo ukazovat na skrtici klapku) a po startu je citi docela dost benzin...). Zaver cele anabaze... NIKDY vice AUTORIZOVANY SERVIS a diky za Autoservisy na lontu, ktere maji snahu problem vyresit a ne jen tahat prachy.
Srpen 31, 201015 r Cecilko, zázrak!! Nic jsem neudělal, nic jsem neměnil, na nic jsem totiž neměl čas ... Jen jsem dolil ostřikovače a najel během 4 dní dalších pár set km. Studené starty se asi spravili automaticky a bez mého přičinění. I teď při obzvlášť chladných ránech kolem 10 st. bez problému chytne, nikam neposkakuje, nijak nekašle, nesmrdí ... Ani otáčky nepadají ... Jediné co mě napadá je že po smazání adaptačních hodnot při velkém zásahu viz. výše, se znova načetlo co mělo a motor se uklidnil. Při posledním tankování i spotřeba slezla pod 10, že by to bylo tím? Zítra jedu zas naplnit, držím to poctivě pořád k té samé stanici, tak uvidím. Upraveno Srpen 31, 201015 r od Zlejsek
Září 1, 201015 r pokud smaznes adaptaky v RJ motoru tak se to zpet objevi, Pokud ma nekdo tuto zavadu se stud. startem staci aby pri zapnutych klickach rano treba odpojil vahu vzduchu a po nacteni chyby take motor nastartuje dobre - bohuzel ne nadlouho
Září 2, 201015 r A je to závada? Já nemůžu najít nic porouchaného ... Není to součást ohřívání katu nebo jiného superužitečného protiemisního opatření? Já když vidím co všechno je na BFQ kvůli E4 normě tak jdu do mdlob. Prapodivný fén jménem čerpadlo sekundárního vzduchu, EGR ventil aka zasírač škrticí klapky, prapodivnosti v programu ECU... Napadá mě další dotaz. Co tak zaslepit EGR? Vzal bych tenký měděný plech a strčil ho k těsnění u vývodu škrticí klapky, alespoň by se nezasírala sazema. vím že to dělají na dieselech, co na to benzín? a prošel by na emisích?
Září 2, 201015 r Mam uplne stejny problem a to jsou studene starty . Nemuzu rici, jestli to delalo i pred montazi LPG, protoze pred ni jsem moc km nenajel. Kazdopadne se to zhorsuje i kdyz pred 3 mesici jsou davane nove svicky, cistena klapka, filtr apod. 2 mesice od vymeny svicek a filtru mi auto zacalo zlobit a chcipat za studena. Popis akce zvane studeny start: (predesilam ,ze starty jsou na benzin) 1. startovaci pokus: otoceni klicku do 1 polohy, cekani cca 10-20 s na nastaveni vsech hodnot, otoceni klickem do polohy = otacky vyleti nad 1000 a ihned klesnou zase na 0. 2. startovaci pokus: otoceni klicku do 1 polohy, cekani cca 10-20 s na nastaveni vsech hodnot, otoceni klickem do polohy = motor toci, ma snahu chytit, ale klepe se nekde kolem 500 otacek a nakonec se udusi 3. startovaci pokus : otoceni klicku do 1 polohy, cekani cca 10-20 s na nastaveni vsech hodnot, otoceni klickem do polohy Otacky vyleti nad 1000 a vetsinou uz nechcipne i kdyz je tendence klesnout dolu dost pod 1000. Uz mam vychytane, kdy chyta, takze vetsinou na 3. pokus uz se udrzi. Nekdy se nedari a delam to az na 5. Nekdy je jizda po tomto nastartovani pekna cukatura, vetsinou prvnich 200m jakoby tam byla voda? Na diagnostice a jednotce LPG nic nenalezeno, na BA jednotce take nic. Bylo mi razeno ,ze to jsou svicky, zkusit snizit odtrh ( ted je tam cca 0.9) , dat nove kabely,zkusit nalit aditivum do benzinu a pokud nezabere, tak postupovat ke drazsim vymenam..... Jeste me napada, jezdit nekolik set km jen na benzin, zda by se vycistila RJ, ale komu by se to s autem na lpg chtelo . Zlate stare kary, tam se nemelo prakticky co porouchat Upraveno Září 2, 201015 r od novak
Září 3, 201015 r ... Co tak zaslepit EGR? Vzal bych tenký měděný plech a strčil ho k těsnění u vývodu škrticí klapky, alespoň by se nezasírala sazema. vím že to dělají na dieselech, co na to benzín? a prošel by na emisích? jo se zaslepeným EGR normálka projdeš na emisích, můj případ. Měl jsem EGR na reklamaci a musel tam nasadit původní vadný a zaslepit a jediné co jim vadilo byla rozsvěcující se kontrolka checku motoru, kterou jsem průběžně zhášel testerem, aby mi dal zelenou známku. Cukal se jen proto, ne že by byly emise špatné (ty byly naprosto v poho) ale co by tomu řekli na STK že jedu z měření emisí s čerstvou zelenou a přitom mi svítí "emisní" kontrolka. Takže ještě před vraty STK jsem provedl poslední výmaz chyby EGR a pak jsem úspěšně proplul i STK . Takže zaslepení nemá na stacionárních měřicích zařízeních, ketré běžně používají na STKáčkách, žádný vliv na emise. Poznali by to až při měření na dynamickém za jízdy ... a na to nemají zařízení
Září 10, 201015 r Autor Radost byla predcasna stejne problemy se vratily asi po 2 dnech... tak jsem koupil novou SK a nechal ji vymenit... a porad to stejne.
Září 10, 201015 r Mam uplne stejny problem a to jsou studene starty . Nemuzu rici, jestli to delalo i pred montazi LPG, protoze pred ni jsem moc km nenajel. Kazdopadne se to zhorsuje i kdyz pred 3 mesici jsou davane nove svicky, cistena klapka, filtr apod. 2 mesice od vymeny svicek a filtru mi auto zacalo zlobit a chcipat za studena. Popis akce zvane studeny start: (predesilam ,ze starty jsou na benzin) 1. startovaci pokus: otoceni klicku do 1 polohy, cekani cca 10-20 s na nastaveni vsech hodnot, otoceni klickem do polohy = otacky vyleti nad 1000 a ihned klesnou zase na 0. 2. startovaci pokus: otoceni klicku do 1 polohy, cekani cca 10-20 s na nastaveni vsech hodnot, otoceni klickem do polohy = motor toci, ma snahu chytit, ale klepe se nekde kolem 500 otacek a nakonec se udusi 3. startovaci pokus : otoceni klicku do 1 polohy, cekani cca 10-20 s na nastaveni vsech hodnot, otoceni klickem do polohy Otacky vyleti nad 1000 a vetsinou uz nechcipne i kdyz je tendence klesnout dolu dost pod 1000. Uz mam vychytane, kdy chyta, takze vetsinou na 3. pokus uz se udrzi. Nekdy se nedari a delam to az na 5. Nekdy je jizda po tomto nastartovani pekna cukatura, vetsinou prvnich 200m jakoby tam byla voda? Na diagnostice a jednotce LPG nic nenalezeno, na BA jednotce take nic. Bylo mi razeno ,ze to jsou svicky, zkusit snizit odtrh ( ted je tam cca 0.9) , dat nove kabely,zkusit nalit aditivum do benzinu a pokud nezabere, tak postupovat ke drazsim vymenam..... Jeste me napada, jezdit nekolik set km jen na benzin, zda by se vycistila RJ, ale komu by se to s autem na lpg chtelo . Zlate stare kary, tam se nemelo prakticky co porouchat I když je auto na plyn a nikomu se pochopitelně nechce utrácet za benzin, měl bych jednu radu. Zkusit jezdit cca 3 dny pouze na BA (na LPG nepřepínat ani na chvíli!) Jde o to, že je možné, že v paměti BA jednotky při provozu na LPG odcestovaly adaptační hodnoty někam za roh. Pokud se bude jezdit několik cyklů, ( to znamená pokud možno opakovaně prujet všechny základní režimy práce motoru na BA od studenéo startu přes fázi ohřevu až po jízdu v běžných režimech ohřátého motoru) mohli by se vrátit - zlepšilo by se startování. Pokud je vadný nějaký díl (klapka, AGR, váha, lambda...) tak to nepomůže, ale bude 100% jistota, že je problém v autě a nikoli v LPG. Ale přijde mi to logičtější, (a levnější) než rovnou měnit díly.
Listopad 1, 201014 r Autor Dalsi posun v me anabazi... vymenil jsem znovu teplotni cidlo, dal novou skrtici klapku, a stale stejne problemy. Vyjel jsem celou nadrz benzinu a stale to stejne... pak jsem odpojil plyn (pres pojistku) najel cca 20 km na benzin s uplne odpojenym plynem, a druhy den motor startoval jak ma. najel jsem dalsich 150 km na BA (vc. studenych startu) a motor stale startoval. Po dojezdu jsem pripojil LPG, a druhy den se problem opet ukazal... 1. start = uduseny motor; 2. start OK
Listopad 2, 201014 r To je celkem zajímavé. Jestli by se fakt potvrdilo, že ta pojistka má na to vliv, byla by varianta přemostit ŘJ LPG a případně ji vyměniť, jestli to pomože.
Listopad 3, 201014 r Autor Sam su na to zvedavy. Pokud se to potvrdi, tak budu maximalne nasr...., protoze: 1. jeste je LPG v zaruce 2. me cele badani stalo pres 20 tis., byla udelana udajna rozborka a zborka LPG a pry zadna zavada, takze su fakt sam zvedavy
Listopad 4, 201014 r PauLe, to aut jsem montoval já, jezdilo bez problémů do té doby než navštívilo značkový servis... vyměnili 2 scíčky ze 4, ulomili odvětrání od klikové skříně atd...právě to atd je problém....po první opravě nahrán znovu program. auto jelo, pak se zhoršovalo, začaly se vyměňovat díly, pak bylo zas u mě, po 4 dnech hledání nic nenalezeno....pak zase vyměňování dílů/klapka atd/, takže je mě to taky záhadou, to jsou opravy na dlouhé bádání, jednotku a další věci id Lpg jsou zkoušeny jiné a výsledek stejný, tak teď poraď odkud začít, víš sám jak to je.....
Listopad 4, 201014 r Mě ani nemluvte... VW Polo 1,2 47kw namontováno BRC SQ MY07.....po měsíci z ničehonic nechtělo ráno nastartovat...zákazník na mě řval, co sme mu to tam dali za šmejda a podobně...hučel do mě nehorázným způsobem a stěžoval si, který hňup mu tam dal tak ŘJ, že se nemože dostat ke světlu na výměnu žárovky ... no já no, když sem to dělal.... Důvod nenastartování se ukázal jako přeskočené rozvody... Po opravě rozvodů mi bylo auto přistaveno v 15:00 ať rychle udělám garančku (po 1500km) a ještě ať "předělám držák ŘJ"...tož té ŘJ sem jenom upravil držáček....trochu vyhnul, převařil, ošmirgloval a nasprejoval barvou, ať je trochu lepší přístup...zkončil sem v 15:50 a zákazník si došel pro auto do dílny - bylo domluveno, že dojedu 15:30 pro auto. Po cca 3 měsících nato dojel, že mu to prej někdy začne pískat a on neví jestli jede na benzín nebo na plyn, s tím, že já to auto už ladit nebudu, že nesednu za volant, protože sem mu prej narazil pravé kolo/pravý disk, pravou poloosu a pravou tyč řízení, že mu to třepe volantem. Tak ať si říká co chce, ať si sedne za volant on, jeli sme na zkušeb. cestu...bohužel nic nepískalo, tak sem tomu jemně zvedl tlak, zdál se mi nízký, tak aby to nevracelo zbytečně do benzínu. Po měsíci poté dojel, že mu to někdy za tepla nejde nastartovat....tak znovu s ním zkušební jízda (samozřejmě já už neřídím), směs odchýlena o 3% oproti benzínu, což je 00 nic, z 30 startů ani jeden nezaváhal a neselhal. Jsem rád, že on je u toho, protože vidí, co s tím dělám atd. Do benzínové ŘJ sem přistupoval přes EOBD protokol, a v ŘJ .... bez závad. Pak sem jenom tak šel na něj jinou čtečkou přes VAG protokol a tam byla zapsána....sporadická závada snímače teploty chladící směsi. Sám jsem zvědavej jak to dopadne/dopadlo, případně co ty starty způsobuje. A ohledně naraženého kola? Při tom, jak mi dovézl auto poprvé na reklamaci s tím, že píská, tak mi řekl, že to začlo dělat od té doby po rozvodech, že to po montáži ještě nedělalo, tak sem mu na to s klidnou dušičkou řekl, že to asi šlape po mě zbytečně, protože s tím autem sem tehdá ani nejel. Poté jak dojel s tím, že to někdy nemůže za tepla nastartovat, tak sem se ho znovu preventivně zeptal, a to mi řekl, že to dělá hned od začátku po montáži. Zajímavostí na tom je, že když mě tehdá prcal za to, že to nemože nastartovat (já sem byl u nich doma na to auto) tak mě jebal hlavně za to, že to z ničehonic nejde nastartovat a druhé co mě zjebal tak bylo umístění ŘJ. O kolu v té době nebyla ani zmínka a nebo si asi nevzpoměl. Ve finále se po tom, že byli přeskočené rozvody ani mě neomluvil jak mě tam jebal. Je mi líto těch závad tohoto zákazníka, ale nenechám si na sebe srát za něco, co sem neudělal. Na samotný závěr za mlou přišel šéf, jak to teda bylo, tak sem mu řekl, jak to bylo při ladění, jak to bylo poté po rozvodech a on mi řekl, že sem se zákazníkovi přiznal, že jsem to opravdu narazil já. Tak jako nevím co si o tom mám myslet... Ale mě náladu nezkazí, v maximální možné míře si najdu druhou práci byť stejnou nebo jinou, ale srát si na hlavu nenechám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.