Leden 1, 201114 r přees Vag si čti co chceš, pokud nebudeš mát na váze vzduchu ty hodnoty co jsem ti psal, tak se stejně nikam nepohneš, já myslel, že chceš vědět, jestli je váha v pořádku, a ty furt něco špekukuješ a Paulem, o hodnotách...zjisti si multimetrem jestli to má ty hodnoty, když jo, hledej dál, už nevím, co vám člověk má poradit, stejně uděláte úplně něco jiného...Vag ti ukážě hodnoty výstupu na ŘJ, ty potřebuješ znát hodnoty na vstupu......
Leden 2, 201114 r Rád bych to změřil jak říkáš Karle, nenapadá mě ale nějaká užitečná metoda jak napíchnout volmetr na zatěsněné přípojky. Teda napadá - někde propíchnout izolaci kablíků - a to se mi zatím nechce, protože pak do toho může lézt voda a je zaděláno na problém. Co radí praktik? Jak to měříš? Do diskuze - zatím tedy laboruju jen s koncernovou diagnostikou, která jak říká karel.lpg ukáže jen výsledky toho co ze sensorů přechroustá ŘJ motoru. Ale i tak z toho mám data který jsou v některých věcech podezřelý. Dnešní pokus jsem dělal po tom co jsem nakroužil pár desítek km na benál, což by mělo alespoň z větší části srovnat data přizpůsobení. Smazaná paměť chyb, start opět šílené kuckání a dušení, na pedál plynu nereaguje, smrdí jak špatně seštelovaná stodváca. Po celou dobu potíží ukazuje váha vzduhu mezi nad 10 g/sec vstupujícího vduchu. Po chvíli dušení začne váha ukazovat kolem 4-3 g/sec. Tohle se mi potvrdilo i z logu hodnot od Paula (dík!), jemu váha ukazuje od začátku logické hodnoty, mě trojnásobky. Takže doufám, že karel.lpg poradí nějaký fígl jak napíchnout dráty (předem dík) a uvidíme jestli to dělá váha sama nebo něco jiného. Pouhý studený start bez delší jízdy okamžitě nahodí do diagnostiky chybu: 16555 - rada 1: system odmerovani paliva System prilis chudy P0171 - 35-10 - - - Sporadicky Přičemž podle smradu je motor přechlastaný.
Leden 3, 201114 r jeden způsob je,udělat si mezikus z konektorů s odbočkou na měření/ ti co montují rádia mají samce i samice různých velikostí/, druhý je napíchnout drát a pak ho zakápnout vteřiňákem...
Leden 10, 201114 r Jen pro info pro ty kdo to také řeší, zkuste si pro informaci načíst VAGem log hodnot při špatném startu. Sledoval jsem hlavně množství vzduchu, vstřikovací dávku, otáčky, teplotu. Pro porovnání dva grafy. Paulovo, kterému auto startuje normálně a můj divoký studený start. Obrázek si udělějte sami ... Teď se chystám proměřit váhu podle Karlovo návodu, uvidíme na co přijdu. Upraveno Leden 10, 201114 r od Zlejsek
Leden 11, 201114 r uz jsem to tu psal - benzinova mapa v ECU motoru se ti posunula diky korekci smesi LPG - ranni starty budou u tebe prechlastane, bude smrdet po startu benzin a vzdy ti chcipne i kdyz budes se snazit co to pujde, bude ti to cukat dokud ti to nechcipne. Druhy start bude v poradku Plyn chudy a tudiz se jednotka benzinu obohacuje, casem se dlouhodoba korekce dostane na mez kdy pri rannim studenem startu a dalsim obohaceni, neco jako sitic natolik uchlasta ze .... a to je tvuj pripad a mnooooooooha dalsich Lahvinkou rad nepohrdnu Upraveno Leden 11, 201114 r od Host
Leden 11, 201114 r To sem celej rád, že už to vím ... Mapa se mi posunula, že já trdlo na to nepřišel sám ... Já se hned zítra ráno mapy zeptám, čím to je, že je porád posunutá i když se na plyn nejede. A proč hned první start po vymazání korekcí je kuckací. A proč i druhý a další start je na prd pokud to nenechám ohřát. Když už s mapou budu mluvit, tak se jí optám, jak možné, že podle údajú z váhy vzduchu Paulovi kolem 900 ot./min motor žere jen 3 gramy vzduchu za vteřinu a mě při téměř stejných otáčkách pětinásobek. Nejsem velkej fyzik, ale motor je pístová pumpa, na stejné otáčky musí nasát +/- stejné množství vzduchu. A pokud při stejných otáčkách diagnostika ukazuje jednomu 3 g/sec a druhému 15 g/sec něco není OK. Navíc, mrkni na dávku paliva. Neříkám, že je plyn nastavený úplně dokonale správně, ale od montáže ani jednou nesvítil Check a kdyby plyn rozhazoval korekce natolik aby motor místo 5 ms vstřikoval 16 ms tak by to nemohlo vůbec jezdit. Kdepak Octavko, myslím, žes to netrefil, já udělám měření podle karla.lpg, skutečné napětí na váze, napájecí i signálové a ono se ukáže. Moje teorie je asi taková, že ECU otevírá klapku podle otáček ale palivo dávkuje podle MAFu aby směs byla "akorát". ECU klapkou snaží držet kolem 1000 ot/min ale MAF říká 15 gramů vzduchu, tak tam vstřiky pouští odpovídající kvanta benálu. Tudíž je to přechlastaný. Lambda je ještě zmrzlá, takže nic neřekne, jinak by to šlo okamžitě do chyby. To vypadá na dočasnou chybu měření na MAFu (váze). Pokud to tak je musí to ukázat napětí na sensoru. Já začínám podezřívat nějakou nahodilou elektrickou chybu. Protože mám načtené chyby EGR, elektrickou závadu v obvodu lambdy a problémy s MAF sensorem a to vedené v jednom svazku kabelů po pravé straně sání při pohledu na motor. Napadá mě jestli to není nějaká trapná porucha jako zoxidovaný kostřící bod nebo tak... Jen co spáchám měřící odbočku, budu vědět víc. Upraveno Leden 11, 201114 r od Zlejsek
Leden 11, 201114 r ja ti rikam ze mas posunutou mapu v ECU motoru a ne v RJ LPG na ten prechlastany start motoru nema vliv lambda, pouze az po jejim predehrati a splneni teploty motoru tento clen je aktivni pokud mas jen predni sondu - mrkni po ohrati motoru na VAG - kanal 99 a na 4 pozici musis met 00010111 - posledni 1 musi kolisat na 0 a 1 - stav smesy 1 je bohata a 0 je chuda, druha 1 zprava je sonda aktivni a treti 1 zprava se zapina regulace. napis me jaky mas typ motoru a vse jen do SZ, tady to nebudem mazat na sklo Upraveno Leden 11, 201114 r od Host
Leden 12, 201114 r @PauL: zde je Log. @Octavka: přečti si prosím celý můj příspěvek ještě jednou. A znova, když nechám přes noc auto bez baterky a pak najedu klidným tempem 300km na benál, s vypnutým plynem, jak se posune mapa? Posunutá mapa dokáže změnit realtime načítané údaje o množství nasávaného vzduchu? No asi opravdu ještě nevím všechno :-) Mimochodem kód motoru mám v podpisu LOG-01-002-004-033.zip Upraveno Leden 12, 201114 r od Zlejsek
Leden 12, 201114 r Kdyz mas chudej plyn benzinova jednotka dosycuje v radech nekolika ms bez nejakeho varovani, ale jen u sebe - pricina se pozna na studenem motoru, nejlepe druhy den. Rozladena ECU motoru vydrzi i kdyz mas odpojenou baterku a take i kdyz najedes xxx km treba jen na benzin. Nejlepe mazat adapt.hodnoty, to je nejrychlesji zpusob. Rano az budes startovat na benzin mrkni na davku a poznas ze se ti prechlastava motor - budes met i 15 ms a vice a to je velka bohatost na ranni start motoru. Ta vaha vzduchu u tebe bude vporadku, haze silene udaje kdyz je to takhle rozladene. Spise se podivej zda dava spravnou teplotu nasavaneho vzduchu, rychlost/gramas nesleduj, pri tom blafani na 3 valce to nema vyznam.
Leden 13, 201114 r Dost divné chování motoru... Dělá ti to pouze ráno a nebo i odpoledne po delší době stání? Funguje ti čerpadlo sekundárního vzduchu a nebo prostě systém sekundárního vzduchu?
Leden 13, 201114 r @Octavka: Testnu to jak říkáš, zatím jsem adaptaci mazal vždy odpojením baterky přes noc. Jak smažu adaptační hodnoty rovnou? Přes VAG? @PauL: To mi povídej. Provede to klidně i odpoledne je to vždycky po delším stání když je chladněji než nějakých 10 stupňů nad nulou. Čerpadlo sekundárního vzduchu hučí jak o život ale jestli funguje systém sekundárního vzduchu jako celek to netuším. Zkoušel jsem podle DP foukat do ventilu sekundárního vzduchu směrem k výfuku a profouknout trochu jde když opravdu zaberu. Nevím jestli tohle je správně nebo to musí jít lehce. Taky je na seznamu podezřelých. Už jsem tady o tom někde psal.
Leden 13, 201114 r zlejsek, zkus mrknout sem http://forum.skodahome.cz/topic/97441-egr-ventil/page__view__findpost__p__1452022 , sice je to na F 1,4 16V ale myslím bude to principielně stejné
Leden 13, 201114 r Ano pres VAG - prizpusobeni kanal 00 zadat 000 potomto uspesnem smazani: budes muset chvilku jezdit na benzin. Vytahni si pojistku z RJ LPG a jezdi na benzin 2,3 dny a nikdy!!!!!!!!!! LPG nezapinej, doufejme ze pojistku jsi vyndal. Pokud budou ranni starty lepsi az vyborne tak je to vse jak jsem rikal Upraveno Leden 13, 201114 r od Host
Leden 14, 201114 r Zdarec, mě se problém se starty vyřešil tak nějak sám. Před dvěma dny jsem ráno přišel do garáže, nastartoval a čekal obvyklé 3-válcové vibrace 1,6HTP, prdlání do výfuku apod. A ono nic, ale vůbec nic, naprosto klidný a pravidelný chod motoru. Nejlepší na tom je, že jsem nic před změnou neměnil ani neladil. Od té doby proběhlo poměrně dost startů se studeným motorem a stále v pohodě.
Leden 14, 201114 r tak pokud mas start z niceho nic v poradku tak se napichni na VAG a zkontroluj pamet zavad prave zapsanim chyby nejede podle posledne adaptovanych hodnot, ale podle nahradniho rezimu Upraveno Leden 14, 201114 r od Host
Leden 14, 201114 r Autor Ano pres VAG - prizpusobeni kanal 00 zadat 000 potomto uspesnem smazani: ....... Tak presne tohle jsem uz delal, ale bez vetsiho uspechu. Starty vydrzely jen asi 2-3 dny... jeste bych k tve rade dodal, vytahnout pojistku pri bezicim motoru na LPG, a nechat motor bezet tak dlouho dokud se nespotrebuje vsechen plyn v systemu... pak se to chova jako kdyz mas prazdnou nadrz... aspon takoveto instrukce jsem dostal ja a provedl.. a jak uz jsem psal, efekt se dostavil, ale pouze kratkodobe...
Únor 6, 201114 r Tak co kluci, kdo ma interface k LPG tak to ma za par sekund vyresene a neni o cem laborovat Uz tu nidko dlouho nepsal tak se ptam jak vase ranni starty ?
Únor 7, 201114 r No jestli mi to interface k LPG vyřeší, asi si ho koupím ... Sázím, že s tím interfacem se musí umět trošku pracovat, ne? Že bych měl chuť na pokus-omyl na svém hlavním vozidle, to ani ne ... Jinak vše beze změny, teď je to celkem dobrý, protože je nad nulou. Když mráz, je to děs, ale není čas vyřadit vozidlo z provozu. Autorizovaní experti tvrdí něco ve smyslu "no jo, máte LPG tak co chcete ...". Montážní firma LPG tvrdí "spotřeba 10 i víc na 100 km je úplně normální a jestli se vám to nelíbí, tak jezděte na benzín" a "LPG nemá na starty žádný vliv, vaše auto je v pořádku". To je citace technika firmy AGC Strakonice. Autí diagnostikoval v dílně, cca 10 min volnoběhu, žádná zkušební jízda, nic. Nějaké čtení diagnostiky ani omylem, "auto je v pořádku" i přes to, že má v paměti závad chudou směs, vynechání zápalu a poruchu EGR ventilu. Amatéři. Jsem nasraný, protože tady u nás se to bojím dát kamkoli do správky a ke Karlovi je to právě teď časově moc daleko. Po základním nastavení ŘJ zdá, že to nekuckalo toli, mohlo by to být i tou špatnou směsí, ale narazil jsem na jiný problém. Po resetu ŘJ je potřeba provést základní nastavení škr. klapky a EGR. Klapka v pohodě, EGR opakovaně zahlásilo "ADP - Chyba" a nelze přizpůsobit. Takže zase nějaký zakopaný pes. Nevím co to motoru dělá, když má zapsanou permanentní chybu EGR. Check nesvítí. EGR je v srpnu měněný kvůli stejné chybě. V mých podmínkách nemám jak zjistit jestli je to ventilem nebo kabelama. Takže situace celkem na houby. Upraveno Únor 7, 201114 r od Zlejsek
Únor 9, 201114 r Pre ZLEJSEK. Mal som podobný problém s motorom (BFQ) o ktorom som už písal . Zlý ranný štart pri teplotách -5 až 5 stupňov.Dá sa povedať ,že skoro rok mi nevedel nikto poradiť a pritom auto bolo v záruke. V značkovom servise napichli ECU benzín , ale tam žiadna závada. Nikto z technikov neveril,že auto neštartuje za studena alebo má zlý chod. Až som sa nahneval a zohnal som si inú značkovú opravovňu a technikovi som povedal,že dám auto opraviť k nim pod podmienkou,že príde ku mne domov naštartovať auto aby vedel čo to stvára. Chlap prišiel , videl a hneď auto išlo do ich servisu. Dve hodiny testovania a následná odpoveď bola , že musia si auto nechať na dlhšiu dobu . Súhlasil som pod podmienkou, že auto si zoberiem keď bude v poriadku a v prípade že nie tak chcem náhradu za stratu času alebo náhradné vozidlo nakoľko moje je ešte v záruke. Na veľké prekvapenie dostal som súhlas a hneť aj náhradné auto.Po dvoch dňoch bolo auto opravené a zaklopem na "drevo" ide ako hodinky. Pri preberaní auta som bol oboznámený postupom práce : 1) test motora -- žiadna závada 2) spravené základné nastavenie -- nejde nastaviť klapku 3) výmena EGR ventilu a zopakovanie nastavenia 4) nastavenie OK 5) pre istotu prepálený celý soft v ECU na benzín Na dôvažok mi ešte povedali, že ak by boli ešte problémy tak sa vymení aj klapka a na základe, že auto je aj na plyn treba spraviť aj nastavenie plynovej ECU. Na koľko s plynom robím, skontroloval som si plyn a musel som celý soft LPG nastaviť odznova , už po oprave nastali veľké zmeny. V servise som sa pýtal na to EGR-ko - odpoveď v mojom prípade - elektricky cca v poriadku ale možná mechanická závada. Ako píšem hore auto od tej doby ide dobre a je mu jedno či ide na BA alebo LPG. V mojom prípade ma táto oprava nestála ani cent, ale niekedy treba natrafiť aj na dobrý servis,nie len mať počítače.
Únor 9, 201114 r Prepáčte,ale som zabudol ešte na LPG zariadenia. V mojej praxi som mal prípady , že aj iné značky áut sa správali podobne ,ale zvyčajne bol na nich pomalý prienik plynu do sacieho potrubia buď cez vstrekovacie ventily alebo cez podtlakovú hadičku, ktorá je spojená s reduktorom a sacím potrubím.
Únor 19, 201114 r to Zlejsek hod me sem nactenou zalohu tveho LPG - soubor ust, md4 apod. a ja se ti podivam kde mas zakopaneho psa
Únor 24, 201114 r Nemám :-( Nejsem šťastným majitelem LPG interface, nezkoumal jsem jak se s tím zachází. Zařízení je v autě 9 měsíců, tzn. je v záruce, připojení je poznat a tím mi padá záruka, takže zatím nepokusničím. Příští měsíc garanční servisní návštěva ve Strakonicích, tak se uvidí.
Únor 26, 201114 r Co jsem si zjistil tak velka vetsina firem vubec nevedi ze pokud je plyn chudej a nebo presycenej(mluvim o korekci do 1000 ot/min) tak benzinova jednotka zvlaste v koncernovych autech si vytvari takove rozladene adaptacni hodnoty ktere se po ranu projevuji presycenou davkou benzinu (hodnoty pres 20 ms na vstrik)a uchlastanim ktere se da jednoduse charakterizovat(splodiny smrdi nespal.benzinem, strileni do vyfuk.potrubi, treseni motoru az do jeho chcipnuti - neda se nicim ovlivnit) Chod na studeny start bere ECU motoru z techto dlouhodobe nactenych dat a ceka se na ohrati lambdy. Upraveno Únor 26, 201114 r od Host
Únor 28, 201114 r Taktak, to celkem odpovídá tomu co jsem zatím vykoumal. Proto jedu do Strakonic na garanční prohlídku po 12 tkm a pokud tím nic neudělaj (a se spotřebou :-), objednám se ke Karlovi, udělám si dlouhej výlet do Mor. Budějovic a prdím na záruku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.