Publikováno Květen 7, 201015 r Jak demontovat držák na parkovací lístky? Chtěl bych ho dát na pravou stranu, lze předělat?
Květen 7, 201015 r Da sa aj prehodit. Kup si druhy drziak stoji cca 50Kc a namontuj ho aj na pravu stranu. Budes mat aj na pravej+lavej strane. Upraveno Květen 7, 201015 r od PROCHY603
Srpen 2, 201114 r A jak mám demontovat obložení A sloupku? Poraďte mi někdo prosím, nebo ještě lepší, kdyby byl nějaký nákres. Děkuji
Srpen 2, 201114 r SPENIK: Zaklad je napisat na ake auto. Stlpik A demontujes strhnutim smerom k sebe. Ziadny nakres nepotrebujes.
Srpen 2, 201114 r Tak jedná se o Fabia II. A je to tedy směrem k sobě? Já jsem někde četl, že by to mělo být směrem jako k protějšímu A sloupku. Tak teď nevím. Nechce se mi poničit ten plast, jen abych vyměnil držák na parkovací lístek
Květen 18, 201213 r Zdravím chlapi, nevíte někdo, jak tam drží ten držák na parkovací lístky? mám to v autě nějaké volné než to bylo dřív, tak nevím, jestli je to ulomené a mám shánět nový nebo je třeba to jen nějak přitáhnout
Květen 18, 201213 r Vycvakněte ten plast sloupku směrem k druhému A sloupku. Jde to dobře. Pak uvidíte kde je problém.
Květen 18, 201213 r Než to začnu kuchat, jde ten držák posunout výš? Protože přesně v tom místě mám přicuclej držák na okně pro tel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.