Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Podsvícení přístrojovky je složitější, jelikož je tam NPN tranzistorem regulovaný jas pomocí PWM. Informace o jasu jsou z CANu od BSG. Dá se rozsvítit, pokud připojíš zem před tranzistor, nejlépe jít po spojích a přijdeš na to.

Vloženo

Tudy cesta určitě nevede.Sedím na tom už týden ,stohy papíru a za drátama,které propojují gateway s budíky a diagnostiku,se mohu schovat.Chodí mi to jen po K-line ale já to potřebuju po canu.Zatím vzdoruje.

Vloženo

No takze sem vyskoušel na 8-pol svorkovnici jen

+12V na pin 8

GND na pin 5

rozsvítí se jen kontrolky ale kruhový osvětlení ne.

post-48664-1273438117,0182_thumb.jpg

Takže ještě něják sepnout to podsvícení.

Vloženo (editace)

No který piny sou obrysovky?

Poprosil bych jestli někdo nemá schema toho 8pin konektoru co všechno tam vubec vede, přes auta odborník nejsem pouze budu měnit posvícení.

Editováno: , autor: Trught
Vloženo

Stále se mi to nedaří rozsvítit, po cestičkách chodím tam a zpět jak bludný muž a pořád sem nikam nedošel, jedině k vývodu 23 pin u zelenýho konektoru.

Vloženo

Musíš to spojit s gatewayem a potom do xs1 pin 2 gatewaye pustíš +12V a už to svítí.Nejde to tedy regulovat ,ale svítí to.Mám to propojený i s diagnostickým štekrem a je to dohromady 13 drátů.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...