Publikováno Květen 9, 201015 r Ahoj lidi, chtěl bych do mé Fábky vysouvací kastlík pod autoradio. Nevíte jestli se dá někdo koupit? Na škodováckých stránkách jsem ho nenašel, tak zkouším vrakáče. Ve vyšších výbavách se dával normálně. Díky za radu.
Květen 9, 201015 r zde prodávají, ale cena je šílená 920,-Kč http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=5&menu=%A9koda%7CFabia
Květen 10, 201015 r Autor zde prodávají, ale cena je šílená 920,-Kč http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=5&menu=%A9koda%7CFabia Díky moc. Cena mi vůbec nevadí. Ahoj
Květen 10, 201015 r když budeš hledat, tady v bazaru se prodával za cca 500 kč a i na netu určitě bude
Květen 11, 201015 r Já ho koupil na aukru za míň než polovic, zbytečný platit takový prachy za kus plastu. Upraveno Květen 11, 201015 r od oggy
Květen 25, 201015 r Ja sem ho tam dnes dal, povi mi nekdo vyhodu? :-D je o hodne mensi nez klasika, asi si musim zvyknout.. Doufam ze za tyden nepujde ven :-)
Květen 26, 201015 r výhodu?? výpadá to s ním daleko líp jak s dírou a můžeš do něj něco dát. já jsem s ním spokojen
Květen 26, 201015 r Tak hezci to jo :-) jen je tam proste mensi prostor...taky sem to nevyndal protoze se mi to libi ale je to tak na balicek zvejkacej :-D
Květen 26, 201015 r Autor Už ho mám od KIBIho a jsem s ním spokojenej. Štvala mě ta díra pod autoradiem a skastlíkem se zo super . Kibi díky
Květen 27, 201015 r Tak hezci to jo :-) jen je tam proste mensi prostor...taky sem to nevyndal protoze se mi to libi ale je to tak na balicek zvejkacej :-D je to subjektivní názor.....ale pokud si myslíš, že je hezčí ta "díra"....na druhou stranu, co tam chceš dávat něž nějaký drobnosti.....a je jedno jestli je to kaslík nebo je díra....všude dáš v podstatě stejně "nic moc".....
Květen 27, 201015 r je to subjektivní názor.....ale pokud si myslíš, že je hezčí ta "díra"....na druhou stranu, co tam chceš dávat něž nějaký drobnosti.....a je jedno jestli je to kaslík nebo je díra....všude dáš v podstatě stejně "nic moc"..... Driv sem tam narval dva mobily a nebo mobil a cigara :-D ted tam dam jeden mobil kterej moc nepouzivam a zvykacky, pri kazdym vyndavani si zesiluju radio :-D ale stejnak ho tam necham :-P pac nemam cim vytahnout radio
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.