wyziv Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Ahoj lidi, chtěl bych do mé Fábky vysouvací kastlík pod autoradio. Nevíte jestli se dá někdo koupit? Na škodováckých stránkách jsem ho nenašel, tak zkouším vrakáče. Ve vyšších výbavách se dával normálně. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 zde prodávají, ale cena je šílená 920,-Kč http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=5&menu=%A9koda%7CFabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyziv Vloženo 10. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 zde prodávají, ale cena je šílená 920,-Kč http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=5&menu=%A9koda%7CFabia Díky moc. Cena mi vůbec nevadí. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 když budeš hledat, tady v bazaru se prodával za cca 500 kč a i na netu určitě bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 (editace) Já ho koupil na aukru za míň než polovic, zbytečný platit takový prachy za kus plastu. Editováno: 11. Květen 2010, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 tady taky jeden máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Ja sem ho tam dnes dal, povi mi nekdo vyhodu? :-D je o hodne mensi nez klasika, asi si musim zvyknout.. Doufam ze za tyden nepujde ven :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 výhodu?? výpadá to s ním daleko líp jak s dírou a můžeš do něj něco dát. já jsem s ním spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 tak zcela nepochybně je to mnohem hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Tak hezci to jo :-) jen je tam proste mensi prostor...taky sem to nevyndal protoze se mi to libi ale je to tak na balicek zvejkacej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyziv Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Už ho mám od KIBIho a jsem s ním spokojenej. Štvala mě ta díra pod autoradiem a skastlíkem se zo super . Kibi díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Tak hezci to jo :-) jen je tam proste mensi prostor...taky sem to nevyndal protoze se mi to libi ale je to tak na balicek zvejkacej :-D je to subjektivní názor.....ale pokud si myslíš, že je hezčí ta "díra"....na druhou stranu, co tam chceš dávat něž nějaký drobnosti.....a je jedno jestli je to kaslík nebo je díra....všude dáš v podstatě stejně "nic moc"..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 je to subjektivní názor.....ale pokud si myslíš, že je hezčí ta "díra"....na druhou stranu, co tam chceš dávat něž nějaký drobnosti.....a je jedno jestli je to kaslík nebo je díra....všude dáš v podstatě stejně "nic moc"..... Driv sem tam narval dva mobily a nebo mobil a cigara :-D ted tam dam jeden mobil kterej moc nepouzivam a zvykacky, pri kazdym vyndavani si zesiluju radio :-D ale stejnak ho tam necham :-P pac nemam cim vytahnout radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.