Martin35 Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 (editace) Znáte ji někdo? http://auta5p.eu/katalog/skoda/s135_01.htm Editováno: 9. Květen 2010, autor: Martin35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Myslíš 1)tuhle konkrétně nebo 2)typ? Odpověď: 1)ne 2) ano A Rapid byl RiC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 ahoj , nevim co myslíš 1 nebo 2. myslel sem vůbec tenhle typ škody kterých bylo vyrobeno jen 400 ks. já ji mám ,tak sem myslel že bychom si pomohly s nějakými otázkami atd..., jestli ji ještě někdo má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 další majitele spíš hledej na virtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 (editace) jojo, na toto auto sem narazil, když už bylo pozdě. Našel sem ho odhlášené ve Břeclavě ve šrotě. Eště sem s tím zkůšal jezdit po šrotě a pěkně to jelo, nakoplo to napoprvé. Nechtěli mě to dat celé ani kdybych to přeplatil. Tak sem ho aspon mohl rozebrat, všecky věci GLi sem vzal dom a zkůšal dat na moju šáde. Nastrtojil sem to kompletně ale neházalo ti jiskru, pořád sme na to nemohli dojit. Tak sem eletriku vyhodil ven a všecky věci ke vstřiku a prodal rsvancarovi z virtu. Doma mě eště zbyl holý motor a převodovka (kdyby nekdo chtěl po domluvě prodám). Editováno: 4. Červen 2010, autor: Ale B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 21. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 další majitele spíš hledej na virtu Promin , nechci dělat blbýho, ale nevim kde na virtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 21. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 a máš na tuhle šádu jen motor, nebo i něco víc? dím martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Promin , nechci dělat blbýho, ale nevim kde na virtu. http://skoda-virt.cz/cz/ tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 22. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 29. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Chci Vám napsat špatnou zkušenost se super značkovým servisem, Moje škůdka má pohon LPG, který začal zlobit a to tak že nedrží volnoběh , prostě při odstavení plynového pedálu hned zhasne. Je to samá elektronika a nechtěl jsem do toho sám zasahovat.Zajel jsem tedy do lpg servisu, je nejznačkovější že víc být nemůže . A tam když k autu přišel mechanik ( asi tak 18 let) , tak velmi drsným pohledem na auto mi řekl, co s tim máte, tak jsem popsal výše uvedený problém a začal tím že motor napojil na přístroj a začal motor turovat skoro na maximum , asi po 10 minutách jsem to nyvydržel a ptal se co zjistil a zkuste hádat! Řekl mi , no nedrží to volnoběh , máte někde problem . To už do mě jela zlost , asi si toho všiml a začal blekotat , no to může být směšovač a to není nic levnýho, no, no to by se muselo bla bla...., ale kdybyste viděly ten otrávený xicht s jakým na to hleděl. Už jsem nevydržel a zabouchl motor s tím že k vůli tomu sem zde nepřijel, a zrušte objednávku a já jedu pryč. A rychle jsem vycouval z dílny a při mém dotazu že za co chtějí plati že sem se nic nového nedozvěděl a už vůbec mi nic neopravily. A oni že musím zaplati asi za 20 minut práce a měření , no dělá to 400 kč. Tak pop pár prudkých hádkách a ostrých slovech. sem tedy nechal 400 a zmizel. Holt už to není co to bývalo , dněšní výměnkáři už neumí najít závadu!! (neřikám že jsou všichni stejní, nechci nikoho urazit). Mějte se fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Nedostali by ani vorla - a mohli by si říkat co by chtěli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 a máš na tuhle šádu jen motor, nebo i něco víc? dím martin to bylo asi na mě, že? NO mám doma origo motor 742.135, převodovku s dírú na snímač, děrovaný setrvák na snímač, víc už nic, všecko sem prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michymich Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Zdravim Vim o jednej kočce z 89 roku v listopadu by byla k mání. a asi by nebyla ani moc drahá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Zdarec, v Chebu rušíme jeden služebák 120 a jednoho Favorita "Solitaire"(bouranej na z. nárazník-světla OK), tak kdyby nekdo něco...tak fofr než půjdou do věčných lovišť.cba ps: i když to sem nepatří, zkuste ještě volat 777991812 jestli ještě je : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Kam to ještě nasereš? Ze služební š120 půjde něco použít? To dost pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.