shotik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 (editace) no ja ted resim jestli bude moznost nekde parkovat pred a nejak tam dojit pesky:) pac 300 se mi davat nechce pokud to je teda i pro divaky. za tech par hodin co tam budu . jinak bych se klido pripojil pres melnik Olin: ty ale jedes asi v patek uz ne ? Editováno: 12. Květen 2010, autor: shotik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 jooo dneska nic neni zadarmo, a tenhle sraz neni něja moc drahej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 ceník: http://www.dokempu.cz/kempy/cr/liberecky-kraj/doksy/kemp-autokemp-klucek-382/cenik/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 predpokladam ze na ten sraz plati jiny ceny:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 jak jiný ceny? zaplatíš vjezd na sraz, a pokud chceš tak pak i ubytování.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 to co tu hodila certinka poukazuje na ceny kempu kde sotji parking 80kc cca _) proto rikam ze ceny budou asi na sraz jiny pac nekde jsem cetl ze se plati co auto to 300kc ale nevim zda pouze auto ktery vystavuje nebo vsechny:) sorac ja po tom proste nepatral. jen sem vcera otevrel jednu stranku kde se tohle psalo a vic sem nehledal ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 mě tohle včera poslal kamarád co na Doksy jezdívá každý rok tak nevím takže se platí vstup za auto,bez ohledu na to kolik je tam osob??a když chceme přes noc přespat v autě,tak se neplatí nic?, nějak v tom plavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 i ja prave v tom drobatko plavu . nikde jsem nenasel aktualni info . na strankach tuning doksy je info jen o lonskem srazu a jeho cenach . nebo spatne hledam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Ted jsem přišel z hradu, je to jsem v jiné době. Ted jsem mluvil s Davidem co pořádá Doksy a SKODAHOME.cz (členové klubu a uživatelé fora) mají zajištěnou tradiční plochu. Po vjezdu zahnout do prava a na kopečku vlevo je naše plocha. Ještě dodatek: na stránkách není program, protože webmaster stránek nestíhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Tak já a Pluto asi cca 8:30 z Prahy. Praha-MB-Doksy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 budete tam někdo ze soboty na neděli přes noc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 tak asi nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 no ja ted resim jestli bude moznost nekde parkovat pred a nejak tam dojit pesky:) pac 300 se mi davat nechce pokud to je teda i pro divaky. za tech par hodin co tam budu . jinak bych se klido pripojil pres melnik Olin: ty ale jedes asi v patek uz ne ? hlavně si myslím, že 300 za tento sraz se vyplatí dát, přece jen, budou tam vesměs Škodovky a to je na co se koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Já bych měl dorazit s Dakoušem v Pátek..ale musím to s ním ještě pořešit páč tohle počasí je o ničem tak nejspíš budu jen přez den bud pá nebo sobotu...Ale určitě se ukážu,když už sem si vzal dovolenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Jj 3kila je jak prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 ja nerikam ze to neni prd:) jen se mi je nechce davat )) za napriklad dve hodky ocumovani )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 oproti mimoni kde se bralo mám dojem 600kč tak je to fakt prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 shotik: tak tozkus dát někam k těm lesům tam já tam ještě nikdy nebyla tak nevím..třeba mimoňský nedávaj šanci nechat auto někde poblíž,maximálně nechat to ve vesnici a dojít pěšky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 uvidime . sobota je daleko zrovna jsem si vymyslel nahradni program pripadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 tak na Doksy dorazim!! jen aby to počasí přálo, zatím to podle toho co ukazovali nevypadá moc nadějně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 pršet by mělo na jihu a východ čech tak snad se nám to tam vyhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 mohlo by, ale co, kdyžtak si vlezem do mýho combíku a budem si vyprávět pohádky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sankaa Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 (editace) ja nerikam ze to neni prd:) jen se mi je nechce davat )) za napriklad dve hodky ocumovani )) Rekl bych ze cena bude stejna(uz dva roky je) a zhruba 200m pred branou je parkoviste takze treba ta 20kc vstup. Jen to pocasi:/ http://www.mapy.cz/#mm=FP@ax=133625056@ay=137664720@at=parkoviste@ad=cca%20200m%20od%20brany@sa=s@st=s@ssq=doksy@sss=1@ssp=113826924_122973900_156753004_156626636@x=133628368@y=137664800@z=16 Editováno: 13. Květen 2010, autor: Sankaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 jen my dva?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 cerrtinka: jaj, to by mě přítelkyně dala!! celý sraz přece!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.