adam Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 vedeli by ste mi niekto povedat preco sa mi ta ikonka zapnutych pasov pri otoceny klucom rozsvieti a potom zachvilku zhasne. a nemam to aktivovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 A jsi si jistej, že to nemáš aktivovaný? Já si to aktivoval, takže mi chvíli svítí a pak zhasne, stejně jako tobě. Ale žádný spínač v pásech nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 neviem ci to mam aktivovane auto som tak kupil ,ale naco by to bolo aktivovane ked tam neni ten spinac. je to clasik vybava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 je poha kontrola kontrolek .. nemusi to byt aktivovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 to by sa spravali aj ostatne kontrolky tak , keby to bola len kontrola kontroliek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 to by sa spravali aj ostatne kontrolky tak , keby to bola len kontrola kontroliek Zdravim vas. myslite ze by mi nekdo moh poradit mam vybavú comfort a cidlo na pasi sem nemel. ted sem koupil nove sedacky kde ciidlo je a chtel bych to nejak ozivit nevite nekdo jak na to? Kam to papojit a co nastavit. Predem moc diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 teda rychle utikej a schovej se, nez te tu uvidi nejakej admin, nebo dostanes za usi ))) v elektrice je na toto tema vyvesenej celej thread http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11494 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 teda rychle utikej a schovej se, nez te tu uvidi nejakej admin, nebo dostanes za usi )))v elektrice je na toto tema vyvesenej celej thread http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11494 Omluva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.