Stringo Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Má někdo nějaké nápady na křídlo pro kombíka kromě standartního od milotecu? někde sem kdysi viděl jedno pěkné na scountu, bylo napůl dělené a vypadalo hezky... neni něco např pro RS combi? všude maj jen ten od milotecu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Take jsem uz nejake pekne na combi videl a chtel jsem neco podobneho koupit. Nakonec jsem to vzdal, protozer to je bud drahe, nebo nevkusne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 (editace) Hezký a decentní spoiler pro combi je přímo od škodovky tady na straně 7 Editováno: 27. Květen 2010, autor: dandyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 A Skoda to ma aj testovane v aerodynamickom tuneli, co sa o Milotecu neda povedat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Kluci mám dotaz, jak se montuje originální spoiler (křídlo) na OII combi? je to lepením, nebo šroubama? Jde mi o to, že teď se rozhoduju, jestli nechám na nové dveře kufru přendat mé původní křídlo od JankoStylu nebo origo stříšku (ta se mi líbí víc). Ale nerazil jsem na internetu na problémy uživatelů, že se potom nedá vyměnit 3.brzdové světlo, že tomu vadí a musí se křídlo sundavat. Máte s tím někdo zkušenosti? Případně jestli je lepené, už jste někdo sundaval? Neponičí se lak??? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 (editace) je to lepene, nekde bych k tomu asi doma nasel i navod jo a s tim tretim brzdovym, mi servisak rikal, ze to delaji tak ze u starsich vymeni za nove a pak je na par let pokoj... Editováno: 7. leden 2015, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Takže to je opravdu tak, že s tím v ŠA nepočítali a po instalaci stříšky nejde brzdové světlo vyměnit... to je tedy goood. no tak holt koupím nové světlo za 700,- a bude no... Ta stříška se mi fakt líbí, to křídlo je už okoukané a hlavně se mi blbě meje okno a myčka už mi do něho několíkrát najela, takže když už dávám nové dveře, dám i jiný spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Prý to vydrží 5 let od výroby to světlo a tim pádem to asi ani nikdo neresil. Jinak když to křídlo koupi ne přímo ve skode ale Tady na foru, tak usetris i na novy světlo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) A kdopak ho tu má na prodej? Já mám sice světlo měněné cca před 2roky, ale radši ho vyměním prefentivně, nebo to půjde případně sundat inteligentně nějak bez poničení? Editováno: 8. leden 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 tady mas odkaz http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/10684-org-rs-kridlo-tuning-skoda-octavia-2-ii-04-13-nov%C3%A9/ je to jen naplepene, takze kdyz to nalepis pak do stejneho mista tak to musi jit bez poskozeni, ale jak moc to nevim...a na svem to zkouset nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.