Maxx Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Mi to něják nefunguje. Když otevřu 5té dveře pomoci odskoku tak mi potom nejdou zavřít, pačka která tlačí při otevirání 5tych dveří se nevrací do původni polohy. Řešil už někdo stejný problem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Neni mozne aby se ti ta packa nejak vzpricila??? Stalo se mi to u kolegy, ale tomu ten kufr nesel vubec otevrit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Akorát jsem si ho tam nedávno dával,a v návodu vysloveně píšou,že pokud se to nezapojí přes relátko nebude se servo vracet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Kdyžtak si to zvětši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.