Přejít na obsah

Únik kapaliny z řízení

Kiniš

Doporučené příspěvky

Zdravím,

(Octavia 1.9Tdi 66kw, r.2003)

mám problém s únikající kapalinou z posilovače řízení. Olej uniká kolem ochranné manženy pravé řídící tyče. V servisu mně řekli, že se dá koupit pouze celé řízení, což dosahuje částky cca 20000,- a to se mně zdá zbytečně moc, kvůli nějakému těsnění. Nemáte někdo zkušenosti, co se musí vše vyměnit? Jde vyměnit jenom těsnění? A jaké?

Děkuji za všechny rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No toho jsem se právě bál, že do toho budu muset vrazit tolik peněz. Ale asi není jiné východisko. Taky jsem ale četl o kapalině - utěsňovači posilovače řízení. Tak vyzkouším prvně asi to. http://www.olejshop.cz/aditiva/p/gold-eagle-power-steering-stop-leak-prisada-pro-utesneni-posilovace-rizeni-355-ml/

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Taky mě to po nějaké dobře přestalo téct. Nádržku jsem doplnil cca. 3 x možná 4x ale problém zůstal stejně, byť byla nádržka plná, tak se sekal volant (tuhnul jako bez serva). No řízení není prdel, takže jsem ho nechal vyměnit za nové. Z 2hé ruky by to mohlo být podobné. Je to sice investice větší, ale mám zase klid.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...