Majcin Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 (editace) Ahojte, Nefunguje mi ofukovanie predneho okna. Palubovka je pri dotyku horuca, z coho usudzujem, ze pravdebodobne sa rozpojili rury, ktore vedu do prieduchov k celnemu sklu. Neviete mi niekto poradit, kde su umiestnene a ako by som sa k nim dostal? Octavia 1.6 55 kw, 1998, bez klimy Editováno: 16. Květen 2010, autor: Majcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Nemáš náhodou zmáčknutý tlačítko(gombík :-)) vnitřního okruhu? Pokud jo tak je to tak schválně udělaný, že ovladač nejde otočit do polohy na čelní sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Nedávno jsem řešil něco podobného - koukni na pylový (kabinový) filtr - já ho měl jako houbu a když jsem zapl ofuk, tak to nacuclo jako vysavač a nefoukalo . Vyměnil jsem ho a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Ahojte, Nefunguje mi ofukovanie predneho okna. Palubovka je pri dotyku horuca, z coho usudzujem, ze pravdebodobne sa rozpojili rury, ktore vedu do prieduchov k celnemu sklu. Neviete mi niekto poradit, kde su umiestnene a ako by som sa k nim dostal? Octavia 1.6 55 kw, 1998, bez klimy Tam žádné roury nejsou,palubka dosedá na trychtýř přes molitanové těsnění.Jedině tam Ti asi špatně sedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majcin Vloženo 17. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Trychtyre? a ako sa k tomu dostanem? asi musim zhodit celu palubovku, nie? Pelovy filter to nebude urcite, ten som menil pred mesiacom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Takhle to vypadá.Sundej kaslík před spolujezdcem a skus to osahat rukou,jestli tam dosáhneš,nebo sundej palubku.Ta černá šipka je to topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 já ho měl starý cca 2 týdny a nasákl tak vodou, že se ucpalo foukání. palubka horká a vzduch nefoukal. ale může to být i to, co píše 67jitka58 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Pokud se namočí pilový filtr tak zatýká voda zpod předního okna do sací šachty topení .Je potřeba zkontrolovat odtokové kanálky jestli nejsou ucpaný listím a jinejma nečistotama.Pak tam stojí voda a když je auto trochu nakloněný tak zatejká voda do tý šachty a na motorek topení,pilovej filtr.Nebo je tam něco špatně nasazenýho a voda tam rovnou stejká.Je to třeba pořádně omrknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Nemáš náhodou zmáčknutý tlačítko(gombík :-)) vnitřního okruhu? Pokud jo tak je to tak schválně udělaný, že ovladač nejde otočit do polohy na čelní sklo. do polohy na predni okno otocit jde, recyrkulace vzduchu se vypne (pak se po zmacknuti nezapne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majcin Vloženo 18. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Ofukovanie noh, alebo priame funguje bez problemov, iba ofukovanie celneho skla nejde... takze vylucujem ten pelovy filter skusim cez vikend osahat co navrhovala jitka, potom sa ozvem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.