Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte,

Nefunguje mi ofukovanie predneho okna. Palubovka je pri dotyku horuca, z coho usudzujem, ze pravdebodobne sa rozpojili rury, ktore vedu do prieduchov k celnemu sklu.

Neviete mi niekto poradit, kde su umiestnene a ako by som sa k nim dostal?

Octavia 1.6 55 kw, 1998, bez klimy

Upraveno od Majcin

Nemáš náhodou zmáčknutý tlačítko(gombík :-)) vnitřního okruhu? Pokud jo tak je to tak schválně udělaný, že ovladač nejde otočit do polohy na čelní sklo.

Nedávno jsem řešil něco podobného - koukni na pylový (kabinový) filtr - já ho měl jako houbu a když jsem zapl ofuk, tak to nacuclo jako vysavač a nefoukalo . Vyměnil jsem ho a je klid.

Ahojte,

Nefunguje mi ofukovanie predneho okna. Palubovka je pri dotyku horuca, z coho usudzujem, ze pravdebodobne sa rozpojili rury, ktore vedu do prieduchov k celnemu sklu.

Neviete mi niekto poradit, kde su umiestnene a ako by som sa k nim dostal?

Octavia 1.6 55 kw, 1998, bez klimy

Tam žádné roury nejsou,palubka dosedá na trychtýř přes molitanové těsnění.Jedině tam Ti asi špatně sedí.

• Autor

Trychtyre? a ako sa k tomu dostanem? asi musim zhodit celu palubovku, nie?

Pelovy filter to nebude urcite, ten som menil pred mesiacom

Takhle to vypadá.Sundej kaslík před spolujezdcem a skus to osahat rukou,jestli tam dosáhneš,nebo sundej palubku.Ta černá šipka je to topení.

post-32025-1274200534,5829_thumb.jpg

já ho měl starý cca 2 týdny a nasákl tak vodou, že se ucpalo foukání. palubka horká a vzduch nefoukal. ale může to být i to, co píše 67jitka58

Pokud se namočí pilový filtr tak zatýká voda zpod předního okna do sací šachty topení .Je potřeba zkontrolovat odtokové kanálky jestli nejsou ucpaný listím a jinejma nečistotama.Pak tam stojí voda a když je auto trochu nakloněný tak zatejká voda do tý šachty a na motorek topení,pilovej filtr.Nebo je tam něco špatně nasazenýho a voda tam rovnou stejká.Je to třeba pořádně omrknout.

Nemáš náhodou zmáčknutý tlačítko(gombík :-)) vnitřního okruhu? Pokud jo tak je to tak schválně udělaný, že ovladač nejde otočit do polohy na čelní sklo.

do polohy na predni okno otocit jde, recyrkulace vzduchu se vypne (pak se po zmacknuti nezapne)

• Autor

Ofukovanie noh, alebo priame funguje bez problemov, iba ofukovanie celneho skla nejde... takze vylucujem ten pelovy filter

skusim cez vikend osahat co navrhovala jitka, potom sa ozvem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.