MILAN-FABIA Vloženo 16. Květen 2010 Vloženo 16. Květen 2010 (editace) Zdravim, moje Fabia 1.212V 47kw,vyřadím na N(neutrál) otáčky se zvýší na 1500ot./min a pak zase klesnou....na 850...vyřadím a udělá mi to i 3krát posobě,taky mi u toho praskl zadní díl výfuku(a šlo to jak kdyby na 2válce).....škrtící klapku jsem čistil a zkoušel dávat i novou......tím to není......tlaky sem změřil mají až 17b....,měnil sem lamba sondu před katem..,palivovej filtr,hlava v pořádku...Když podřadím tak např. z 5(ky)na4(ku) tak to chvilku i přidává........Kdyby měl někdo nějaký tip....tak prosím napište..... Editováno: 13. Červen 2010, autor: MILAN-FABIA Citovat
dcdodo Vloženo 12. Říjen 2010 Vloženo 12. Říjen 2010 (editace) A čo RJ na diagnostike nič nehlási? Napojit na VAG a nechať načítať chybove hlásenia, ináč to možebyť skoro čokolvek občasné vypadnutie cievky,sviečky, možno RJ vyhodnocuje zlý signál z čidla otáčok, už to tu niekde bolo a hlasylo to zlý signál snimača. Skus to ešte viac popísať, či sa to pri jazde inač neprejavuje, po prípade kedy motor ide v pohodě. Tlaky by maly vykazovať blizku podobnosť, nemaly by sa líšiť +/-5% moj názor. Editováno: 12. Říjen 2010, autor: dcdodo Citovat
hubo44 Vloženo 12. Říjen 2010 Vloženo 12. Říjen 2010 Zdravim, moje Fabia 1.212V 47kw,vyřadím na N(neutrál) otáčky se zvýší na 1500ot./min a pak zase klesnou....na 850...vyřadím a udělá mi to i 3krát posobě,taky mi u toho praskl zadní díl výfuku(a šlo to jak kdyby na 2válce).....škrtící klapku jsem čistil a zkoušel dávat i novou......tím to není......tlaky sem změřil mají až 17b....,měnil sem lamba sondu před katem..,palivovej filtr,hlava v pořádku...Když podřadím tak např. z 5(ky)na4(ku) tak to chvilku i přidává........Kdyby měl někdo nějaký tip....tak prosím napište..... Spojkovy spinač. Citovat
MILAN-FABIA Vloženo 14. Říjen 2010 Autor Vloženo 14. Říjen 2010 Takže....zkusil sem vyměnit aktivní uhlí....a ventil na odvětrání paliv. nádrže.....a skoro to nedělá.....otáčky se max. zvýší tak o 100ot/min......dneska sem to předělal....tak zkusím ale....zatím je to ok..... Citovat
milanbicak Vloženo 14. Říjen 2010 Vloženo 14. Říjen 2010 Určitě to zkus napíchnout na vag a uvidíš. I když na druhou stranu, máme v práci roomstra 1.6 a dělá úplně to samé, diagnostika nic a servis, že je to prý normální :_icon_smich2: . Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.